Haberler

Firari Mahkum, Kayıp 5 Çocukla Birlikte Yakalandı

5 çocuğu kaçırıp Muğla'nın Bodrum ilçesinde getiren cezaevi firarisi zanlı adliyeye sevk edildi.

İstanbul'daki cezaevinden firar eden cinayet suçundan yargılanan 39 yaşındaki Hüseyin E. 5 çocuk ile birlikte Turgutreis beldesinde yakalandı.

Jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonu ile zanlının kaldığı pansiyona yapılan baskında şahısın 2'si kendi çocuğu olmak üzere 16 ila 17 yaş aralığında 5 çocuk buldu.

Cinayet zanlısı olarak cezaevinde yatan Hüseyin E. geçtiğimiz ay İstanbul Silivri Cezaevi'nde firar etmişti. Firar ettikten sonra 2 çocuğundan ve çocuklarının 3 arkadaşlarından da bir daha haber alınamamıştı. Çocukların aileleri İstanbul Emniyet Müdürlüğüne kayıp ilanı vererek Hüseyin E'den şüphelendiklerini söylemişlerdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, çocukların Bodrum'da olduğunu tespit ettikten sonra Jandarma ekipleriyle birlikte zanlının kaldığı pansiyona baskın yaptı. Hüseyin E'nin kaldığı pansiyona yapılan baskın sonucunda kayıp çocuklar C. E. (16), H.G. (17), A.S.E. (17), E.E. (16), E.Ç. (16) de bulundu.

Turgutreis jandarma karakoluna götürülen 5 çocuğu ailelerine teslim edilmek üzere İstanbul'a götürülürken cezaevi firarisi Hüseyin E. hakkında işlem başlatıldı. Çocukları kaçıran firari mahkum ise Bodrum adliyesine sevk edildi.

Öte yandan, Hüseyin E.'nin üzerinde sahte kimlik bulunurken çocuklar ile birlikte yurt dışına kaçmak için hazırlık yaptığı ve çocuklara sahte pasaport düzenlediği de öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutreis İstanbul Bodrum Muğla 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title