Haberler

Firari Türk Askeri Kobani'deki Çatışmada Yaralandı

Güncelleme:

Askerliğini yaptığı sırada firar edip PKK'ya katılan Vedat Bulut, PKK ile birlikte Kobani'de çatışırken yaralandı, Türkiye'ye getirilince de yakalandı.

Jandarma olarak vatani görevini yaptığı sırada firar eden Vedat Bulut, PKK saflarında Kobani'de çatışırken yaralandı. Türkiye'ye getirilen Bulut, başkası adına Suruç Devlet Hastanesi'nde tedavi olurken yakalandı.

ASKERDEN FİRAR ETTİ

Emniyet birimlerinden edinilen bilgiye göre, Muş'un Bulanık İlçesi'ndeki Jandarma Komutanlığı'nda er olarak vatani görevini yapan Vedat Bulut, birliğinden firar etti. Yapılan tüm çalışmalara rağmen Bulut'un izine ulaşılmadı. IŞİD militanlarının Mürşitpınar sınır kapısına saldırması ve PYD ile girilen çatışmalar sırasında yaralanan Bulut, Türkiye'ye getirilerek Suruç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İstihbarat bilgileri doğrultusunda yapılan araştırmada Bulut'un başkası adına düzenlenen sahte kimlikle hastanede tedavi olduğu belirlendi. Burada gözaltına alınan Bulut'un firar ettikten sonra PKK'ya katıldığı, Andok Guyi kod adını kullandığı öğrenildi. Bulut'un PKK'nın dağ kadrosuyla birlikte Kobani'ye geçerek IŞİD'e karşı savaştığı kaydedildi. Bulut'un tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

AKÇAKALE'DE CEPHANELİK ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan alınan bir istihbarat üzerine emniyet ve jandarma ekipleri, Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Ohali Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenlendi. Operasyonda, evin bahçesinde toprağa gömülü 18 adet G-3 piyade tüfeği, 35 adet kaleşnikof otomatik silah, bir adet Tomson piyade tüfeği ile bu silahlara ait 5 bin mermi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bulanık Türkiye Kobani Muş Dünya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (81)

KAHTALI MIÇI:

VAY DÜMBÜK VAY İŞİD KAFASINA SIKSAYMIŞ.

5
93
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Sizin için vatana hainlik etmek yiğitlik ve onursa sizin yiğitlilk ve onurunuza tüküreyim pkk itleri

40
54
yanıtYanıtla
batmaneemobilWeb@haberler.com:

Vatana ihanet değil asıl olan kardeşlerine destek için gitmiş kardesimi tebrik ederim geçmiş olsun Allah şifa wersin sade o gitmedi dünyadan haberiniz yok 50 ye yakin asker birliklerini bırakıp kobani ye gitti

73
11
yanıtYanıtla
memetmobilWeb@haberler.com:

Zihniyeti bozuklar o asker türkiyedeki kardeşlerini korumak için nasıl ki askerlik yapip gorevini yapıyorsa kobanide de ayni şekilde kardeşlerini korumak için gitmiş helal olsun ona sizde onu anlayacak kapasite yok

21
48
yanıtYanıtla
Tm@m.m:

Memet o kendi kardeşlerini değil örğütünü korumaya gitti

yanıt15
yanıt21
HASAN ASLAN:

ZULME SESİZ KALAN DİLSİZ ŞEYTANDIR HADİS IRKÇILIK HARAMDIR BUGÜN KOBANİDE YAPILAN ZULUMDUR VE BULULME SESÇIKARMAYAN DİLSİZ ŞEYTANDIR

19
49
yanıtYanıtla
SYYY:

KÜRDDEN EVLİYA OLSA KOYMA AVLUYA

11
40
yanıtYanıtla
Dopra Mobil-IOS:

Ölmemiş mi şerefsiz köpek . Kanın da it kanı var bu aşağılık köpeğin .

14
35
yanıtYanıtla
avsaroglu:

türk askeri bari demen hain deyin geberse daha iyiydi

20
24
yanıtYanıtla
bu yumurtalardan hangisi büyükmobilWeb@haberler.com:

Tabi ya hem yani basinizda kürtler ölsün hem yardim etmeyin sonrada kürtler bizim kardeşimiz yalanlari atin kürtler halepcede ölürken yanimzda degildiniz bu gün yanimzda değilsiniz kurtuluş savaşında sizinle biz can verdik bu gün bu insanlar ihanet etmiyor kürtler bunlara kurban olsun dediginiz araplar arnavutlar hepsi sizi sirtinizdan vurdu siz ne yaptniz ismet pasaniz savas biter bitmez kürtleri yok etme planlarına basladi binlerce katliam yapti şimdi biz oradaki kardeşlerimize yardima gidincemi hain olduk yoksa sizinle savaş veren bi halkin acilarina duyarsiz kalan hatta acilarina gülen sizmi hainsiniz.

33
8
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title