Haberler

    Fiorentina, Galatasaraylı Dzemaili'yi İstiyor

    Güncelleme:

    Sezon başında Prandelli'nin isteği doğrultusunda Galatasaray'a gelen ancak hayal kırıklığı yaratan Blerim Dzemaili'yi Fiorentina transfer etmek istiyor.

    Sezon başında Cesare Prandelli'nin isteği doğrultusunda Galatasaray'a gelen ancak hayal kırıklığı yaratan ve Hamza Hamzaoğlu'ndan da formayı kapamayan Blerim Dzemaili'yi Fiorentina talip oldu.

    İTALYANLAR YAZDI

    İtalya basınında çıkan haberlere göre, yeni sezon orta sahasını güçlendirmek isteyen Fiorentina'nın sarı-kırmızılılarda yeteri kadar şans bulamayan ve Serie A tecrübesi olan Dzemaili'yi istediği ileri sürüldü.

    GÖKHAN'I DA İSTİYORLAR

    Mor-menekşelerin Napoli'li Gökhan İnler'i de transfer edip orta alandaki kurguyu iki futbolcunun üzerine belirlemeyi düşündüğü de eklendi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    Malatyalı:

    Bu saçma sapan haberlerle kamuoyunu meşgul etmeyin. İtalyanlar bir işe yaramayan adama para verecek kadar aptal değil. Beş para etmez adamlara milyonlarca dolar-avro verip GS''yı futbolcu çöplüğüne çevirmek Ünal Aysal''ın becerdiği iş!

    16
    3
    yanıtYanıtla
    ileriyi görmekMobil-ANDROID:

    hemen satsınlar

    7
    0
    yanıtYanıtla
    LonewolfMobil-IOS:

    Hemen yollayin ustune para verin

    3
    0
    yanıtYanıtla
    GGGG:

    oh bee, en az 13-14 milyon Euro eder. sonunda iteleyebildik

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title