Haberler

Fındıkta Alan Bazlı Destek Ödemesi

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Fındıkta Alan Bazlı Destek Ödemesi'ne ilişkin vaatlerini yerine getirdiklerini belirterek, "Biz vaatlerini yerine getiren bir partinin mensuplarıyız" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Fındıkta Alan Bazlı Destek Ödemesi'ne ilişkin vaatlerini yerine getirdiklerini belirterek, "Biz vaatlerini yerine getiren bir partinin mensuplarıyız" dedi.

Milletvekili Çanak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fındıkta Alan Bazlı Destek Ödemesi'nin resmi gazetede yayınlanarak 2015 yılı için de uzatıldığını hatırlatarak, desteğin 2016 yılı nisan ayında, dekar başına 170 TL olarak yapılacağını söyledi.

1 Kasım seçimleri öncesinde meydanlarda, Alan Bazlı Destek Ödemleri süresinin uzatılacağını söylediklerini hatırlatan Çanak, şunları kaydetti:

"Bunu, Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş, milletvekili arkadaşlarım ve ben de vatandaşlara vaat etmiştik. Biz vaatlerini yerine getiren bir partinin mensuplarıyız. Vatandaşlarımız da zaten bunun bilincindeler. Vatandaşlarımız 1 Kasım seçimlerinde bize itibar ettiler ve bizlere ciddi destek verdiler. Önceden vaat ettiğimiz Alan Bazlı Destek Ödemelerinin devam edeceği, resmi gazetede yayınlanmasıyla ortaya çıkmış oldu. Milletimizin güveni ve teveccühü boşa çıkmamış oldu."

Seçim vaatlerini en kısa sürede hayata geçireceklerini ifade eden Çanak, "AK Parti 13 yıldır ne vaat ettiyse yerine getirdiği gibi bundan sonra da yerine getirecektir. Allah izin verdiği sürece biz Ordu milletvekilleri de Ordu'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Oktay Çanak Ak Parti Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title