Haberler

Fındık Bahçesinde Kaybolan 77 Yaşındaki Kadın Aranıyor

Güncelleme:

Bartın'ın Akgöz Köyü'nde 3 gün önce fındık bahçesinde kaybolan 77 yaşındaki Sevim Yılmaz aranıyor.

Jandarma, iz takip köpeğiyle fındık bahçesinde ve ormanda yaşlı kadını bulmaya çalışıyor.

Akgöz Köyü'nde oturan Sevim Yılmaz, Çarşamba günü oğlu 53 yaşındaki Raşit Yılmaz ile birlikte fındık bahçesine gitti. Bahçede çalışan Raşit Yılmaz bir süre ağacın gölgesinde uyudu. Bu sırada annesi Sevim Yılmaz ortadan kayboldu. Uyanan Raşit Yılmaz annesini göremeyince bahçede bir süre annesini aradı. Annesini bulamayan Raşit Yılmaz, jandarmaya haber verdi. Bartın İl Jandarma Komutanlığı ve köylüler fındık bahçesinde ve ormanlık alanda yaşlı kadını aradı. Bugün sabah saatlerinde devam eden arama çalışmalarına Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı'ndan iz takip timi de katıldı. Kastamonu'dan gelen ekip, iz takip köpeği "Asır" ile birlikte arama çalışmalarına başladı.

Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran, Raşit Yılmaz'dan olayla ilgili bilgi aldı. Annesinin kaybolmasını gözyaşları içinde anlatan Raşit Yılmaz, "Çarşamba günü annemle birlikte fındık bahçesine geldik. Ben bir süre dinlendim. O sırada annem kulübenin yanında oturuyordu. Uyandığımda yerinde yoktu. Sonra çok aradık ama bulamadık. Jandarma ekipleri ve köylüler hep birlikte arıyoruz. İnşallah sağ salim buluruz" dedi. Kayınvalidesinin kaybolmasına üzülen 52 yaşındaki Emine Yılmaz ise, "Anne sen hiç oğlundan ayrılmazdın. Nereye gittin" diyerek feryat etti. - Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Yılmaz Kastamonu Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title