Haberler

Finalde 'Gelin- Damat' Sürprizi

İzmir'de düzenlenen 19'uncu Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası'nın 20 kilometre yürüyüş finaline, gelin ve damatlar da katıldı.

İzmir'de düzenlenen 19'uncu Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası'nın 20 kilometre yürüyüş finaline, gelin ve damatlar da katıldı. Çiftler, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirerek en mutlu günlerini ölümsüzleştirdi.

İzmir'de 45 ülkeden 2027 sporcunun katıldığı 19'uncu Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası'nın 20 kilometre yürüyüş finali İnciraltı Mevkii'ndeki Kent Ormanı'nda yapıldı. 38 ülkeden 87 atletin mücadele ettiği yarışmada startın verileceği sırada buraya hatıra fotoğrafı çektirmek için gelen gelin ile damat, yarışın 10 dakika geç başlamasına neden oldu. Start çizgisinde gelin ve damatlar ile Avrupa Şampiyonası'nda yarışacak sporcuların şaşkın halleri izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Dört yıldır birlikte olduğu öğretmen 24 yaşındaki Nilgün Akbayır ile evlenen elektrik mühendisi 28 yaşındaki Mehmet Çelebi, "Burası arkadaşlığımızın başladığı ve aşkımızın geliştiği yerdi. Nikahtan hemen sonra buraya hatıra fotoğraf çektirmek için geldiğimizde yabancı sporcuların ısındıklarını ve start çizgisine geldiklerini görünce onlarla böyle mutlu bir günde hatıra fotoğrafı çektirmeye karar verdik. Hakemler de sporcular da bizi kırmadı" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title