Haberler

Final Zamanı!

Türk Kadın Basketbolu'nun lokomotifi iki takım, Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank, Kadınlar Basketbol Ligi final serisi için ilk olarak Cuma günü sahneye çıkacak.

Son olarak kozlarını Kadınlar Euroleague finalinde paylaşan Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe, beklendiği gibi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yine finalist oldular.

Son 8 yıldır kupanın sahibi olan Fenerbahçe ile son Euroleague Şampiyonu Galatasaray Odeabank'ı karşı karşıya getirecek final serisi, ezeli rekabette kimin zaferle ayrılacağı kadar, tarihlerinde 11'er şampiyonluk bulunan iki takımdan hangisinin bu alanda rakibine üstünlük kuracağı açısından da önemli olacak.

5 maç üzerinde oynanacak ve 3 galibiyete ulaşan takımın 'TKBL Şampiyonu' olacağı seride ilk 2 maça, normal sezonu ilk sırada tamamladığı için sarı-kırmızılı ekibin maçlarını oynadığı Abdi İpekçi Arena ev sahipliği yapacak. Diğer iki maç sarı-lacivertlilerin evi Ülker Sports Arena'da oynanacakken, olası bir 2-2'lik eşitlik, yine Abdi İpekçi Arena'da oynanacak son maçla bozulacak.

TKBL Final Serisi Maç Programı Şu Şekilde:

25 Nisan Cuma

20: 00 Galatasaray Odeabank – Fenerbahçe

27 Nisan Pazar

15: 00 Galatasaray Odeabank – Fenerbahçe

30 Nisan Çarşamba

20: 00 Fenerbahçe – Galatasaray Odeabank

2 Mayıs Cuma

20: 00 Fenerbahçe – Galatasaray Odeabank (Gerekirse)

5 Mayıs Pazartesi

20: 00 Galatasaray Odeabank – Fenerbahçe  (Gerekirse)

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Odea Bank Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title