Haberler

Final Yunanistan'da!

3 Yıldır Yayınlanan Yabancı Damat Dizisi Artık Finale Yaklaşıyor. Mutlu Sonla Bitecek Dizinin Son Bölümü Yunan Adaları'nda Çekildi.

3 YILDIR YAYINLANAN YABANCI DAMAT DİZİSİ ARTIK FİNALE YAKLAŞIYOR. MUTLU SONLA BİTECEK DİZİNİN SON BÖLÜMÜ YUNAN ADALARI'NDA ÇEKİLDİ.

Aydın'ın Kuşadası ilçesi limanından 2 Haziran Cumartesi günü Ocean Monarch gemisiyle Yunanistan'a giden ve adalarda son bölüm çekimlerini tamamlayan Yabancı Damat dizi ekibi, Kuşadası'na döndü.

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı, Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın yönettiği, Erdal Özyağcılar, Sumru Yavrucak, Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Binnur Kaya, İlker Aksum ve Zeki Alasya'nın rol aldıkları Yabancı Damat dizisinin 106 bölümü ve son çekimleri, Yunanistan'da tamamladı.

Nehir Erdoğan, 7 günde tamamlanması gereken çekimleri 2,5 günde 'gecce gündüz çalışarak, tamamladıklarını' belirterek, şöyle dedi:

'Yorgunuz... Gecce gündüz demeden çalıştık. Dizinin son bölümünü tamamladığımız için de üzgünüz. Uzun süredir beraber birçok şeyi paylaştığımız set arkadaşlarımız ve dizi oyuncularıyla bir noktada ayrılmak zorunda kalacağız. Dizinin son bölümü için gittiğimiz Yunanistan'da çok güzel karşılandık. Çekimler yorucu olsa da zevkli geçti. Herkes dizinin sonunu merak ediyor. Diziyi mutlu son ile noktalıyoruz.' Yabancı Damat dizisinin gemide çekilen kısımlarının sonunda Kuşadası Ege Ports Yolcu Limanı'ndan ayrılan Yunan bayraklı Ocean Monarch gemisinin hava çekimlerini yapan helikopter, yolculara korkulu anlar yaşattı.

Gemi kaptanın durumla ilgili anonsu ile rahatlayan gemi yolcuları, limandan mutlu ayrıldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title