Haberler

Final Okullarında Sınav İzdihamı

2015-2016 Eğitim-Öğretim sezonu öncesinde bugün tüm ülkede Final Okulları’nda düzey belirleme sınavları gerçekleştirildi.

2015-2016 Eğitim-Öğretim sezonu öncesinde bugün tüm ülkede Final Okulları'nda düzey belirleme sınavları gerçekleştirildi. Malatya'da da düzenlenen sınavlarda yoğun bir katılım yaşandı.

İPAŞ arkası Yeşilyurt Yolu üzerinde bulunan Final Okulları'nda bugün ve yarın iki oturum şeklinde gerçekleştirilen düzey belirleme sınavına 3-4-5-6-7- ve lise öğrencileri sınava giriyor. Sınav ile ilgili bilgi veren Final Okulları Kurucusu Hasan Doğan, öğleden sonraki sınavda 3 bine yakın öğrencinin düzey belirleme sınavına katıldığını belirterek Final Okulları sınavlarına Malatyalıların büyük bir teveccüh gösterdiğini söyledi.

Sınav nedeniyle okula gelinen yollarda trafiğin sıkışması nedeniyle biraz sıkıntı çektiklerini belirten Doğan, bu sınavla öğrencilerin alt yapının görüleceği ve önümüzdeki yıl sınıflara yerleştirilmesinde bu sınavların göz önünde bulundurulacağını dile getirdi. Sınavda iyi derece de puan alan öğrencilere burs imkanı sağlayacaklarını belirten Doğan, "İnşallah bu sınav çocuklarımız ve Malatya için hayırlı olur" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Doğan Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title