Haberler

Final Okulları'ndan Gazetecilere Karanfilli Kutlama

Güncelleme:

Toplantı öncesi basın temsilcilerine beyaz karanfil veren Final Eğitim Kurumları 11. Bölge Temsilcisi Şahin Otu "Bugün sizlerle olmaktan onur duyuyoruz. Emek ve fedakarlığınıza gönülden desteklerimizi ileterek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz. Basının değerli çalışanları, her türlü zorlukla mücadele ederek toplumun bilgilendirilmesi ülke yararına yönlendirilmesi ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Bu görevi yerine getirirken kimi zaman canları pahasına, gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmaktadır. Günümüzde iletişim teknolojilerindeki hızlı gelişme, yazılı ve görsel basının yanı sıra yeni medyanın da faaliyet ve etki alanını genişletmiş, kamuoyunun bilgilenme imkânlarının artmasını beraberinde getirmiştir. Bu anlamda basın kuruluşlarında çalışan sizlerin, toplumu eksiksiz ve her an bilgilendirmek için gösterdiğiniz çaba gözler önündedir. Basının değerli çalışanları, her türlü zorlukla mücadele ederek toplumun bilgilendirilmesi ülke yararına yönlendirilmesi ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Bu görevi yerine getirirken kimi zaman canları pahasına, gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmaktadır" dedi.

"Allah Bizi Basınsız Koymasın"

Günümüzde iletişim teknolojilerindeki hızlı gelişme ile yazılı ve görsel basının yanı sıra yeni medyanın da faaliyet ve etki alanını genişletmiş olduğunu belirten Otu, basın temsilcilerinin birçok zorlukla karşılaştığını dile getirdi.

"Allah bizleri basınsız koymasın" diyen Otu, tüm zorluklara rağmen büyük fedakarlık gösteren basın temsilcilerini halk olarak her zaman desteklediklerini vurguladı. Konuşmanın ardından görevlerini yaparken hayatını kaybeden değerli basın mensuplarını rahmetle anan Otu, katılan basın temsilcilerine teşekkür ederek açıklamasını sonlandırdı.

Gazetecilerden Teşekkür

Toplantıya katılan gazetecilerden Bölgeden Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Acu'da gazetecilere karşı gösterilen bu nazik davranıştan dolayı Final Eğitim Kurumları 11. Bölge Temsilcisi Şahin Otu ve Final Dershanesi çalışanlarına teşekkür etti. Acu, "Böyle bir günde biz gazetecileri hatırlayıp davet etmeniz bizleri duygulandırdı. Evet, sizin de dediğiniz gibi bizim mesleğimiz zor hele hele bölgede bu mesleği yapmak daha zor. Bir günde olsa hatırlanmak biz gazeteciler için oldukça mutluluk verici. Bizlerde gazeteciler olarak sizlere iş hayatınızda başarılar diliyoruz ve yetiştireceğiniz öğrencilerinde hem ülkeye hem de bölgeye katkı sağlayacaklarından şüphemiz yok" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Gazeteciler Günü Medya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title