Haberler

Filyos Limanı Altyapı Yapım İhalesi

Güncelleme:

TBMM eski Başkanı Köksal Toptan, Filyos Limanı'nın altyapı yapım işi ihalesinin ardından konuştu.

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nde yapılan Filyos Limanı'nın altyapı yapım işi ihalesinin ardından yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Toptan, şöyle konuştu:

"'Dokunsanız ağlayacağım' denir ya, o noktadayım, çünkü proje ile ilgili işitmediğimiz laf, görmediğimiz hakaret kalmadı. Allah'a çok şükür, ortaya çıkan projeye, Türkiye'nin en büyük firmaları ilgi gösterdi. 14 büyük firma Filyos Limanı altyapısı için teklif verdi. Projede çok önemli bir aşama kaydedilmiş oldu. İnşaallah, süresinden önce bitirilecek altyapı çalışmalarından sonra üstyapı işi de yap-işlet-devret modeliyle ihale edilecek. Buna paralel olarak Filyos Vadisi'ne yönelik eksiklikleri bir an önce tamamlayacağız. Ardından da Türk ve yabancı işadamlarına burası yatırım amaçlı tahsis edilecek. Başta Sayın Başbakanımız, Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Cevdet Yılmaz'a çok teşekkür etmek istiyorum. Projeyle ilgili çok uğraştılar. Bölgemiz için, Türkiye için hayırlı, uğurlu olsun. Umarım, hep beraber temel atma imkanı da buluruz, duman tütmeyen fabrikaların kurulduğunu da görürüz."

Zonguldak Valisi Ali Kaban da 100 yıllık bir hayalin projelendirilerek son noktasının konulduğu ana şahitlik etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaban, bölgenin imar planıyla ilgili çalışma başlattıklarını fade etti. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Köksal Toptan Zonguldak Ak Parti Filyos Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title