Haberler

Filyos Liman Projesi'ne Mahkeme Engeli

Güncelleme:

II. Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi'ne, Kamu İhale Kurumu'nda onaylanmasının ardından yapılan itiraz sonucu mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Filyos Projesi'ne, Kamu İhale Kurumu'nda (KİK) onaylanmasının ardından yapılan itiraz sonucu mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verildi.

II. ABDÜLHAMİD'İN HAYALİYDİ

II. Abdülhamid'in hayali olan Filyos Vadi Projesi'nin ihalesinin yapılmasının ardından verilen itirazlara KİK'in de ret vermesinin ardından bu kez de mahkemeye yapılan itiraz sonucu yürütmeyi durdurma kararı verildi.

GEÇTİĞİMİZ AY ONAYLANMIŞTI

Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, KİK'e yapılan itirazların reddolmasının ardından ihaleye katılan bazı firmaların mahkemeye başvurduğunu belirterek, "Geçtiğimiz ay KİK tarafından onaylanan Filyos Vadi Projesine bazı firmalar mahkemeye giderek başvuruda bulunmuş. Mahkeme de bunun üzerine yürütmeyi durdurma kararı verdi. Bölge halkının umudu olan Filyos Vadi Projesi'nin bir an önce sorunlarının ortadan kaldırılarak başlanılmasını arzu ediyoruz. Bununla ilgili olarak Ankara'da bizler de gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (4)

hasan:

II. Abdiilhamit döneminden (1876-1908) beri hayata geçmesi bekleniyor. Filyos Vadisi, liman, organize sanayi bölgeleri, barajlar ve enerji santralleri gibi devlet tarafından önerilenlerin yanı sıra çok sayıda müteşebbisin geliştirdiği projelerle yatırımcıların cazibe merkezleri arasında yer alıyor. Filyos Projesi doğrultusunda tersaneler, demir çelik fabrikaları, enerji santralları, liman, çimento ve mobilya fabrikaları gibi tesislerin kurulması öngörülüyor. Deniyor. Bu projeye bazıları rant demiş. Allah akıl izan versin.

1
0
yanıtYanıtla
kapkara:

kendi ayağına kurşun sıkan başka bir ülke göremezsiniz. . .

1
0
yanıtYanıtla
Muhammet gökdağmobilWeb@haberler.com:

Yazık oldu onca sene bekleniyor şimdi yine bi okadar daha bekle

0
0
yanıtYanıtla
ÇakırMobil-IOS:

Rant Olmasın Çivi Çakıl masın O zaman gelişmeyelim bır yapı varsa birileri kazanacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title