Haberler

Aksaray'da Nefes Kesen Kovalamaca

Güncelleme:

Aksaray'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu araç, 2 polis aracına çarptı.

Polis araçlarına çarparak durabilen araçta bulunan 1’i çocuk 3 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde uygulama yapan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, önceden takip ettikleri Zeki T. (29) idaresindeki 68 KV 435 otomobile dur ihtarında bulundu.

Sürücünün ihtara uymaması üzerine polis ve sürücü arasında kovalamaca başladı. Nevşehir yolu Çiftlik ve Nakkaş mahalleleri arasında yaşanan yarım saatlik kovalamacada kaçan sürücü, resmi polis aracına çarptı. Kazaya rağmen kaçmayı sürdüren sürücü, daha sonra Şifahane Mahallesi’nde kendini takip eden sivil polis otosuna çarptı. Daha fazla kaçamayan Zeki T. ve yanında bulunan Murat D. (43) ve R.D. (14) etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Kazada yaralanan olmazken, polis araçlarında maddi hasar meydana geldi.

Şüphelilerin kullandığı araçta herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, şüpheliler hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Şüpheliler, görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırarak hakaretler savurdu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title