Haberler

Filistinlilerin "Sınır Kapılarındaki" Sıkıntıları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : El-Kerame Sınır Kapısı'na gelen ve bekleyen yolcular Yolcuların işlemlerinin yapılması Filistinli yolcu Muhammed Sabitan ile röportaj El-Kerame Sınır Kapısı Müdürü Mustafa Devabişe ile röportaj Görevlinin pasaport kontrolü yapmasının ardından yolcuların otobüse binmesi İsrail'in Filistinlilere yönelik sıkı uygulamalarının en yoğun yaşandığı yerlerden biri olan El-Kerame Sınır Kapısı'nda, Batı Şeria'dan Ürdün'e geçmek isteyenler saatlerce beklemek zorunda kalıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

El-Kerame Sınır Kapısı'na gelen ve bekleyen yolcular

Yolcuların işlemlerinin yapılması

Filistinli yolcu Muhammed Sabitan ile röportaj

El-Kerame Sınır Kapısı Müdürü Mustafa Devabişe ile röportaj

Görevlinin pasaport kontrolü yapmasının ardından yolcuların otobüse binmesi İsrail'in Filistinlilere yönelik sıkı uygulamalarının en yoğun yaşandığı yerlerden biri olan El-Kerame Sınır Kapısı'nda, Batı Şeria'dan Ürdün'e geçmek isteyenler saatlerce beklemek zorunda kalıyor.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yola çıkan Filistinlilerden Muhammed Sabitan (59), Ürdün'e geçmek için uzun süre bekleyeceğini bildiği için erkenden geldiğini belirtti.

AA muhabirine konuşan Sabitan, "Bu tahammül edilmesi zor bir durum. İsrail tarafı bizi uzun işlemlere tabi tutuyor. El-Halil'den saat 05.00'te çıktım öğlen oldu hala önümde 880 kişi var." dedi.

Sabitan, İsraillilerin kendilerini saatlerce bekletmesine rağmen saat 08.00'de işbaşı yaptıklarını bu nedenle bekleme sürelerinin de uzadığını belirtti.

El-Kerame Sınır Kapısı Müdürü Mustafa Devabişe de ramazan ayının sonundan itibaren sınır kapısında bir hareketlilik olduğunu hatırlatarak, "07.30 ile 09.30 saatleri arasında iki taraftan günlük yaklaşık 14 bin kişi geçiyor. İsrail tarafının çalışma saatleri yeterli değil." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Şeria İsrail Ürdün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title