Haberler

Filistin Heyetinden Yılmaz'a Ziyaret

Samsun'a gelen Filistinli belediye başkanları ve yöneticiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Samsun'a gelen Filistinli belediye başkanları ve yöneticiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Belediye binasında gerçekleşen ziyarette, Yılmaz, altyapı tesisleri hakkında misafirlerine bilgi vererek, ihtiyaç hissetmeleri halinde her türlü konuda yardımcı olabileceklerini söyledi.

Kentteki yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Şehirlerinizde yapacağınız çalışmalarda bundan sonra bize ihtiyaç duyduğunuz taktirde her türlü konuda yakın ilişkiye varız. Katı atık, yakın gelecekte insanlığın en büyük problemlerinden biri olacak. Son yıllarda yaptığımız başarılı çalışmalardan bir tanesi de atık su arıtma tesisidir. Dünyanın birçok yerindeki atık su arıtma tesisini gördüm. Zengin ülkelerdeki kaliteye sahip tesise sahibiz. Burayı gezip görmenizde fayda var. Şehircilik anlamında batı ülkelerinin 100 yılda kat ettiği yolu, biz hakikaten 10 yılda kat ettik. O bakımdan bu deneyimlerimizi arzu ettiğiniz taktirde sizinle paylaşabiliriz."

Ramallah Belediye Başkan Yardımcısı Kamal B. S. Daibes üzerinde Filistin haritası işlenmi dokuma halıyı Yılmaz'a hediye etti.

Ziyarete Tormesaya Belediye Meclisi Üyesi Wadi Khaled Alkam, Neelen Belediye Başkanı Nader R. M. Khawaja, Beit Leqia Belediye Başkanı Mahmoud Jaber İbrahim Assi, Ramallah Belediyesi Sağlık ve Çevre Dairesi Başkan Yardımcısı Khaled Waaled Hasan Ghazal, Betounia Belediyesi Genel Müdürü Mohammed I. A. Majdouba, JSC İdari Yönetici Husain ABD Al Raheem Husain Abuoun, JSC Çevre Mühendisi Ula Fahmi Basıl Al Aboudi,  JSC Yerel Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Waleed Mustafa İbrahim Halayqeh, AHT AG Group Takım Lider Yardımcısı Atık Yönetim Uzmanı Reem R. J. Musleh, Çevirmen Hasan Sammour ve Organizatör Faruk Tokgönül katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Ramallah Filistin Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title