Haberler

Filinta Oyuncuları, Heredot Cevdet'e Konuk Oluyor

TRT1'de yayınlanan, mini dizi "Heredot Cevdet Saati"nin, yarın yayınlanacak bölümüne, aynı kanalda yayınlanan Filinta dizisinin oyuncuları konuk oluyor.

TRT1'de yayınlanan, mini dizi "Heredot Cevdet Saati"nin, yarın yayınlanacak bölümüne, aynı kanalda yayınlanan Filinta dizisinin oyuncuları konuk oluyor.

"Filinta Mustafa" karakterini canlandıran Onur Tuna ile "Bıçak Ali" karakterini canlandıran Cem Uçan'ın konuk olacağı bölümde, geçmişten günümüze gelen iki karakter, kahvedekilere bir ders verecektir. Kuşçubaşı Eşref ve yaveri Zenci Musa'nın Yemen'de verdikleri mücadelenin anlatılacağı Heredot Cevdet Saati'nde, aksiyon sahneleri de bulunuyor.

Proje sahibi ve başrol oyuncusu, karikatürist Hasan Kaçan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda sürpriz isimlerin dizide yer alacağını aktararak, "Bu sezonun en büyük farklarından biri, kahveye insanların sevdiği, bildiği, tanıdığı isimlerin misafir olarak gelip gitmeleri. Kadir Çöpdemir, 'Kirli' rolüyle katıldı mesela. İnsanların sevdiği sanatçılar geliyor sağolsunlar. Heredot'un merak edilen kahvesinin, misafiri olacaklar. Biz de 'misafir başımızın tacı' diyerek, elimizden gelen ev sahipliğini yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Konuk oyunculardan Onur Tuna, Heredot Cevdet setinde atmosferin çok güzel olduğuna vurgu yaparak, "Herkes bizi gayet sıcak karşıladı. Aynı kanaldayız ve aynı mesleği yapıyoruz. Bu tarz etkileşimlerin olması çok güzel. Burada olmaktan mutluyuz. Bizim oynadığımız karakterlere ait bir sahne hazırlandı. O sahneyi oynadık. Aslında özüne bakarsanız, eğlenmek ve mesleğimizi icra etmek için buradayız" dedi.

Cem Uçan ise Heredot Cevdet'in izleyicilerinden biri olduğunu dile getirerek, "Bir aktör olarak, başka bir yapımda böyle konuk olmak pek tarzım değil ama burada bir Hasan Kaçan faktörü var tabii. Hem onun yaptığı hem onun da var olduğu bir işin içinde olmak bize de çok keyif veriyor. Çok beğendiğim bir iş. Sanki sete gidiyor gibi değil de küçük çocuklar gibi, lunaparka gider gibi geldik" ifadelerini kullandı.

Senaryosunu Hasan Kaçan, Behiç Pek, Ali Uğur Kaçan ve Saadettin Tolan'ın birlikte yazdığı ve Özgür Pak'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, hafta içi her akşam TRT1'de yayınlanıyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Hasan Kaçan Cem Uçan Yemen Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title