Haberler

Filinta Osmanlı - Rus Savaşını Önleyebilecek Mi?

Güncelleme:

Es Film ve Maya Film ortak yapımı 'Filinta'da bu hafta yine heyecanın dorukta olacağı bir bölüm seyirciyi bekliyor.


3 Mart Salı akşamı ekranlara gelecek 11. Bölümde iki gizemli cinayet Osmanlı ile Rusya'yı karşı karşıya getirecektir. Bu arada diğer tarafta, Almanların ve Avrupa'nın en ünlü şarkıcısı Anita von Wilhelm Şehr-i İstanbul'a konser vermeye gelmiştir. Osmanlı'ya kurulan bu kaosu çözmek için Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin olayların peşine düşer. Ünlü bir şarkıcı olarak izleyeceğimiz Wilma Elles (Anita von Wilhelm) kendi sesiyle söyleyeceği aryayla dikkatleri üzerine çekecek.

Yönetmenliğini Gökhan Erkut, senaryosunu Altuğ Küçük'ün yazdığı Filinta'nın bu hafta yine soluk soluğa izleyeceğimiz bölümünde şunlar olacak:

Padişahın gözdesi, ülkesini seven Vardarlı Ömer Ali Paşa (Mehmet Çepiç) sınırda gelişen Rus hareketliliği tedirginlik yarattığından dolayı sınır bölgesine tayin edilmiştir. Dönemin en gözde Alman şarkıcısı Anita von Wilhelm, Avrupa'da çok ünlüdür. Osmanlı Devleti'ne bir dizi konser vermek için İstanbul'a gelir.. Vardarlı Ömer Ali Paşa, Anita'nın programına katıldıktan sonra başına geleceklerden habersizdir. Gelişen olaylar ışığında bütün şüpheler Rus konsolosluğunda çalışan Sergei Stenoff'un üzerindedir. Halk giderek galeyana gelmiştir. Sergei 'in karşılaştığı durum ise herkeste şok etkisi yaratır. Kadı Gıyaseddin ve Filinta Mustafa bu kaosu çözmek için işin peşine düşerler. Anita ise hiçbir şey olmamış gibi programına devam etmektedir. Sınır boyu hareketlenmeye başlamıştır. Rus ve Osmanlı birlikleri karşı karşıya gelmiştir. Mustafa ve Kadı Gıyaseddin yaptıkları araştırma sonucunda Dolmabahçe sarayındaki gizemli keşifleriyle taşları yavaş yavaş yerine oturtmaya başlar.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Rusya Federasyonu Maya Film İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (2)

ümit canlar:

Alman casusun nasıl bir amacı var gerçekten merak ediyorum. Ruslarla Osmanlı arasında ne gibi olaylara neden olacak göreceğiz.

0
0
yanıtYanıtla
Nesrin Adanmışlar:

Wilma Elles''in diziye katılmasına çok sevindim, gerçekten iyi bir oyuncu. Dansçı ve casus rolünü de eminim güzel oynayacaktır. Dizinin geçen haftaki bölümü çok olaylıydı, Ruslar neler yapacak bakalım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title