Haberler

Filenin Minik Sultanları Kupalarını Aldı

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kulüpler Birliği işbirliğiyle gerçekleştirilen Mini Voleybol Turnuvası’nda, filenin minik sultanları kupalarını aldı.

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kulüpler Birliği işbirliğiyle gerçekleştirilen Mini Voleybol Turnuvası'nda, filenin minik sultanları kupalarını aldı.

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Kulüpler Birliği ve Bizimkent Spor Kulübü'nün düzenlediği 10-11-12 yaş grubu kız voleybol takımlarının karşılaştığı 'Mini Voleybol Turnuvası' Vali Muammer Anadolu Lisesi'nin spor salonunda yapıldı. Beylikdüzü İlçe Spor Müdürlüğü'nün de katkılarıyla organize edilen turnuvada oynayan takımlar arasında yaş gruplarında şampiyon olan okullar belli oldu. Müsabakalar sonucu dereceye giren okul takımları kupalarını, Türk voleybolunun emektar antrenörleri Selman Adıgüzel, Erol Güdüroğlu ve Naim Altun'dan aldı.

Emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Beylikdüzü İlçe Spor Müdürü Gürkan Akbıyık, "Burada centilmenliğin hakim olduğu güzel bir turnuva izledik. Maçlar çok heyecanlıydı. Bütün oyuncuların başarılarını kutluyorum" diye konuştu.

2004 doğumlular grubunda dereceye giren takımlardan; birinci Yeniköy İdman Ocağı Spor Kulübü, ikinci Bizimkent İlköğretim Okulu, üçüncü Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu, dördüncü ise Bizimkent Spor Kulübü oldu. 2003 doğumlular arasında ise birinci Yeniköy İdman Ocağı Spor Kulübü, ikinci Açı Koleji Spor Kulübü, üçüncü Borusan İlköğretim Okulu Spor Kulübü, dördüncü Bahçelievler Voleybol Spor Kulübü olurken; 2002 doğumlular grubunda, birinciliği Bizimkent Spor Kulübü, ikinciliği Yeniköy İdman Ocağı Spor Kulübü, üçüncülüğü Atatürk İlköğretim Okulu, dördüncülüğü ise Bahçeşehir Voleybol Spor Kulübü elde etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beylikdüzü Belediyesi Yeniköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title