Haberler

Fil Füzesiyle Saldırı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Enkaz kaldırma çalışmalarına katılan iş makineleri Sivil savunma ekiplerinin arama ve kurtarma çalışmaları Sivil savunma yetkilisinin açıklaması Esed güçlerinin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Sukeri semtine "fil" adı verilen füzeyle düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Enkaz kaldırma çalışmalarına katılan iş makineleri

Sivil savunma ekiplerinin arama ve kurtarma çalışmaları

Sivil savunma yetkilisinin açıklaması Esed güçlerinin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Sukeri semtine "fil" adı verilen füzeyle düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Sivil savunma ekipleri, enkaz altında kalanları kurtarmak için yoğun çaba harcadı.

Halep'e fil füzesiyle saldırı: 8 ölü, 15 yaralı

-Esed güçleri Halep'in Sukeri semtinde fil adı verilen füzeyle saldırması sonucu 8 kişi öldü, 15 kişi yaralandı

-Kurtarılmayı bekleyen 20 kişi ise enkaz altında

Esed güçlerinin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Sukeri semtine "fil" adı verilen füzesiyle düzenlediği saldırı sonucunda 8 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, rejim güçlerinin Halep'te yönetim karşıtlarının kontrolündeki Sukeri semtine "fil" adı verilen füzeyle saldırdı.

Saldırıda aralarında kadın ve çocuklarında yer aldığı 8 sivilin yaşamını yitirdiği, 15 kişinin de yaralandığı ifade edilirken yıkılan binanın enkazı altında 20 kişinin de olduğu dile getirildi.

Sivil savunma ekiplerinin enkaz altında kalanlara ulaşmaya çalıştığını kaydeden yetkililer, ekiplerin çok sayıda ölü ve yaralıyı enkaz altında çıkartığını aktardı.

Rejim güçleri muhaliflerin denetiminde olan sivillerin yoğunlukta yaşadığı Sukeri semtine kara ve havadan sık sık saldırıyor. Elektrik ve suyun olmadığı semtte Esed güçlerinin yoğun saldırıları nedeniyle yer altı çökmüş, yollar kullanılmaz durumda.

Şam yönetiminde bağlı güçler, Halep'te muhaliflerin denetiminde olan bölgelere önce Scud füzeleriyle ardından vakum ve varil bombalarıyla saldırırken son dönemlerde ise tahrip gücü daha yüksek sanayi yapımı "Fil" adı verilen füzelerle saldırıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title