Haberler

    Fikret Orman'dan Açıklama: Yabancı Kuralı, 5+0+3 Olarak Kalacak

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Yabancı kuralı, 5+0+3 olarak kalacak.

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, deplasmanda 3-0 yenildikleri Sivasspor maçının ardından rahatlamak için Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi. Bir mekanda arkadaşlarıyla buluşup yemek yiyen Orman, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı.

    Yabancı kuralının 6+2 olması için görüş birliğine varıldığı ama Beşiktaş’ın 15 Süper Lig kulübünü karşısına alarak 5+0+3 ısrarını sürdürdüğü sorusu üzerine, “Yabancı kuralı, 5+0+3 olarak kalacak. Biz doğrusu neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Kimseyi karşımıza almak gibi bir niyetimiz yok. Hele bizim gibi zihniyeti olan bir yönetim açısından ki kimseyi karşımıza almayız ama bizim açımızdan doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Bana göre yabancı sınırlaması 5+0+3 olarak devam edecek.” dedi.

    Sivasspor ile yaptıkları maçı da değerlendiren Fikret Orman, kötü geçtiğini ifade ederek, “Bu hafta oynanacak Kasımpaşaspor maçından umutluyum. Lig henüz bitmedi. Lig bitmeden Beşiktaş'la ilgili değerlendirme yapmayacağım.” ifadelerini kullandı.

    Kulüp Başkanı Orman ayrıca inşaat halinde olan Beşiktaş Stadyumu'nun hızlı bir şekilde ilerlediğini de belirterek, “Stadyum çalışmaları hızla devam ediyor. Gelecek sezona hazır olacak.” şeklinde konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fikret Orman Sivasspor Muğla Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title