Haberler

Fikret Orman Tolgay Transferinin İç Yüzünü Anlattı ve Trabzonspor'un Tutumunu Eleştirdi

İstanbul, DHA Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor'la iki kulüp arasında yaşanan Tolgay Arslan'ın transferinin KAP'a bildirilmesinin ardından yaşananları anlattı.

İstanbul, DHA

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor'la iki kulüp arasında yaşanan Tolgay Arslan'ın transferinin KAP'a bildirilmesinin ardından yaşananları anlattı. Orman BJK TV'ye yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Bu oyuncular gencecik insanlar. Sadece kamuoyuna ve taraftarınıza şirin gözükmek için oyunculara anormal rakamlar teklif etmek doğru değil. Bugün verelim, yarın ne olursa olsun gibi gibi tavır asla sergilemedik. Biz bu ciddiyetten hiçbir zaman uzaklaşmadık. Futbolu hava atma organı olarak kullanmadık.

ERDAL TORUNOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR

Fikret Orman bu transfer de büyük rol oynayan Erdal Torunoğulları'na teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Erdal bey önemli bir çalışma yapmıştır. Kimse nereye gittiğini ve nasıl bir görüşme yaptığını bilmemektedir. Transfer için akılcı girişimlerde bulunmuştur. Oyuncu bu sayede Beşiktaş'ı tercih etmiştir. Biz ' Trabzonspor'u transferde ezdik' gibi bir davranış içerisinde bulunmadık. Trabzonspor oyuncuya yazılı olarak 2 milyon Euro ve ayrıca maç başı ücretler teklif etmesine rağmen Tolgay bizim makul seviyelerimizi kabul etmiştir. Bizim amacımız Trabzonspor'u bir transferle ezmek değildir. Beşiktaş'ta böyle bir zihniyet yoktur."

AZİZ YILDIRIM'DA NASİBİNİ ALDI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayın havuzu hakkındaki açıklamaları nedeniyle de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a eleştiriler yöneltti. Orman bu konuda şunları söşledi:

"Biz kulübümüzü yönetirken diğer camiaları rencide etmemeye ve kendi işimizi yapmaya gayret eden bir davranış içindeyiz. Bir açıklama yaparken o kişiyi değil bütün camiayı muhatap almaktasınız. Fenerbahçe başkanının açıklamaları hiçbir izahatı olmayan konular. Kimsenin Beşiktaş'ı zedelemek için açıklama yapmak haddi değildir. Havuzla alakalı konular kanunla belirlenmiştir. Dağılması mümkün değildir. Havuzu bozmak kimseye yarar getirmez" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Trabzonspor İstanbul Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title