Haberler

    Fikret Orman: "Popülizm Olsun Diye Olmayacak Vaatlerde Bulunmadık"

    Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

    Beşiktaş'ı daha iyi noktalara getirmek için çok çalıştıklarını belirten Orman, "Biz kulübümüzün en iyi noktada olması için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Popülizm olsun diye olmayacak vaatlerde bulunmadık, bulunmayız. Takımlarımızı iyi kurduk. Futbol, basketbol, hentbol vb.; çok iyi oyuncular aldık. Oyuncularımızın parasını ödemek, takımlarımızın başarıya giden yolda en iyisini yapması için uygun koşulları oluşturmak temel prensibimizdir. Biz de bunu yapıyoruz. Hepsi iyi gidiyor. Bir de bunun yanında stadı bitirmek. Bütün çalışmalarımız bunun üzerine" diye konuştu.

    Son iki lig maçında Beşiktaş'ın korunduğu, bu sezon şampiyonluk yolunda Siyah-Beyazlı kulübün desteklendiği yönündeki iddia için ise Orman, "Ersan'ın Balıkesirspor maçında kırmızı kart görmesini söylüyorlar. Ersan kırmızı kart görse, Beşiktaş maçı mı kaybediyordu? Maçın sonucunu değiştirecek bir durum mu ortaya çıkarıyordu? Balıkesirspor ve Eskişehirspor maçları için benzer şeyleri söyleyenler, 1-1 biten Çaykur Rizespor maçında verilmeyen 3 penaltı için ne diyorlar? Kimse onlardan söz etmiyor" dedi.

    Yapımı süren Vodafone Arena'yı şubat ayına kadar bitirmek istediklerini ifade eden Orman, "Şubat ayında bitebilir. Daha önce de bitme olasılığı vardı ama bunların hepsi kaynakla ilgili. Biz Şubat ayında yeni stadımıza geçmek için gerekli kaynak arayışını yaptık; bu konudaki sonuçları hep birlikte göreceğiz. Yapmışken her şeyiyle mükemmel bir stat yapmak istiyoruz. Bir kere yapıyorsunuz. Stadın özel bir çatısı olacak. Bu biraz zaman alacak. Estetik yönü gelişmiş çatı. Ama istediklerimizi başarıyla gerçeğe dönüştürüp, stadımızı ikinci yarıda Beşiktaş ve Türk sporunun hizmetine açmayı amaçlıyoruz" değerlendirmesini yaptı.

    Göreve geldikleri günden bu yana son derece zorlu mali şartlarla mücadele ettiklerine vurgu yapan Fikret Orman, "Rakiplerimizin sponsor gelirleri bizden 2-3 kat fazlaydı. Biz ise borçlarla mücadele etmekten nefes alamıyorduk. Ben hâlâ Ferrari'ye para ödüyorum. Fakat şimdi gelinen noktaya bakın, bizden iki üç misli sponsor geliri olan rakiplerimiz hangi noktada. Biz her anlamda Beşiktaş'ı en iyi noktaya getirmek için mücadele ediyoruz. Buna rağmen olmayacak konuşmalara, eleştiri adı altında saldırılar oluyor; olabilir. Ben bunlara bakıp sinirlerimi bozmuyorum. Yolumuzda yürüyoruz" dedi.

    Kaynak: Bugün

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Balıkesirspor Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title