Haberler

Fikret Orman Panele Katıldı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, 1903 Karakartallar Derneği'nin düzenlediği "Uyuşturucuya Hayır" isimli panelde konuştu Orman: "Bir insanımızı, bir gencimizi bu uyuşturucu illetinden kurtarabilirsek bizim için kazançtır"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneği'nin Şişli Kültür Merkezi'nde düzenlediği "Uyuşturucuya Hayır" isimli panele katıldı.

1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya'nın önderliğinde hazırlanan panel, derneğin daha önce organize ettiği sosyal sorumluluk projelerinin sergilendiği barkovizyon gösterisiyle başladı. Gösterinin ardından sahneye davet edilen Fikret Orman, Beşiktaş camiasının sosyal sorumluluk projelerine verdiği öneme dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Bugün burada bir kez daha gördüm ki gerçek Beşiktaşlılık işte bu. Beşiktaşlı olarak bizler, kulübüne tutkuyla bağlı insanlarız. Sosyal sorumluluk projelerine değer vermek ve içlerinde yer almak, Beşiktaşlıların öncelikli görevidir. Unutulmasın ki Beşiktaş bir spor kulübüdür. Bizler, insanlarımızı spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Bir insanımızı, bir gencimizi bu uyuşturucu illetinden kurtarabilsek bizim için kazançtır."

Konuşmasının ardından başkan Orman, Serdal Eker isimli engelli gençten plaketini aldı.

Fikret Orman'ın ardından konuşma yapması için sahneye davet edilen, 1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ise duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"İnsanların tuttuğu takımlar, desteklediği siyasi partiler vardır ve bu insanlar, o takımların ya da o partilerin şapkalarını başlarına takarlar. Fakat öyle anlar vardır ki başa takılan o şapkaları öne koymak ve düşünmek gerekir. Uyuşturucuyla mücadelede ne kadar kararlı olduğumuzu herkesin bilmesini ve görmesini arzu ediyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından, hayatlarını kaybeden ve dernek başkanı Cengiz Sarıkaya'nın "çocukluk arkadaşlarım" olarak takdim ettiği Beşiktaş taraftarları İbrahim Serkan Eker, Cenk Paşa Tatar, Nuri Ceylan ve Hakan Balkaner'in ailelerine, Fikret Orman ve Cengiz Sarıkaya tarafından plaket verildi.

Panelin sona ermesiyle birlikte İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ve Yeniden Tiyatro Grubu'nun ortaklaşa meydana getirdiği, "Şah-mat, bir hayat" isimli tiyatro oyunu sergilendi. Başkan Fikret Orman, Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nın Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynayacağı CEV Challenge Kupası yarı final mücadelesini yerinde izlemek için tiyatro oyununu seyredemeden Şişli Kültür Merkezi'nden ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Cengiz Sarıkaya Fikret Orman Şişli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title