Haberler

Fikret Orman: "Maçta Bu Kadar Zorlanacağımızı Bilmiyordum"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği tanışma ve dayanışma programına katıldı. Orman, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rize spor'u 2-1 yendikleri maçın çok zor geçtiğini söyledi.

Düzenlenen geceye Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Kazancıoğlu, Türk Sineması'nın unutulmaz ismi Nuri Alço ve çok sayıda Beşiktaşlı taraftar katıldı. Beylikdüzü'ndeki Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği tanışma ve dayanışma programı Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Başkan Orman, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rize spor'u 2-1 yendikleri maçın çok zor geçtiğini söyledi. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Türk sporunun centilmenliğe ihtiyacının olduğunu vurguladı ve 4 büyük takıma 'Centilmenlik Parkı' müjdesi verdi.

FİKRET ORMAN: "MAÇTA BU KADAR ZORLANACAĞIMIZI BİLMİYORDUM"

Lider bir camianın başkanı olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Fikret Orman, "Zor olacağını biliyordum ama bu kadar zorlanacağımızı bilmiyordum. Zor bir geceden geldim. Bu maç bizi yordu. Şu anda şampiyonluk için daha çok yolumuz var. Beşiktaşlılar dernek başkanının evlilik fotoğraflarına baktım. Forma ile evlenmişler. Ben de onlara Allah ıslah etsin sizi dedim. Bu çiftimize sözümüz olsun stadımız bittiğinde düğünü orada yapalım" dedi.

İMAMOĞLU'NDAN 4 BÜYÜKLERE CENTİLMENLİK PARKI MÜJDESİ

Türkiye'nin ve Türk futbolunun centilmenliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde Fikret Ormanı ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Umarım bu belirttiğim centilmenlik tüm spor camiasına yansır. Beylikdüzü'ne çok yakın zamanda bir centilmenlik parkı yapacağız. Bu parkın içinde 4 büyük takımın renkleri olacak. Tek şartım var bu parkı yapmakta; takımların oyuncuları birlik ve beraberlik içerisinde maç izleyecekler" diye konuştu.

Düzenlenen gecede, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na plaket veren ve isminin yazılı olduğu 61 numaralı forma hediye eden Fikret Orman, sonra İmamoğlu'yla birlikte pasta kesti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Fikret Orman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title