Haberler

    Fikret Orman: "Maçı Hak Etmedik Ama..."

    FutbolArena - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karabükspor deplasmanı dönüşünde yöneticilere hakem hatalarından dert yandı.

    FutbolArena - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karabükspor deplasmanı dönüşünde yöneticilere hakem hatalarından dert yandı.

    "ALGI OPERASYONU YAPILIYOR"

    Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karabük deplasmanı dönüşüne yöneticilere "Biz her zaman söylüyoruz, maça çıktın mı Beşiktaş futbolcusu olarak tüm olumsuz şartları alt edip oyununla galip gelmesini başaracaksın. Ama bu her maçta mümkün olmayabiliyor. O gün takım kötü olabiliyor. Bu (önceki) akşam da gerçekten sahada kötü bir oyun vardı. Karabük çok iyi organize olmuş ve bizden çok daha iyi oynadılar. Hakem hatalarını çıkartırsak maçı hak etmedik ama bu durum maçtaki çok önemli iki hatanın görmezden gelinmesi anlamını da taşımamalı. Hep 'Beşiktaş kollanıyor' diye diye bizim maçlarımızda sadece lehimize olan hatalar gösteriliyor tartışılıyor, aleyhimize olanlar hemen iki cümleyle geçiştiriliyor. Bu olayın önüne geçmeliyiz ve gereken neyse yapmalıyız" dediği öğrenildi.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Milliyet Gazetesi Fikret Orman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title