Haberler

    Fikret Orman: Balotelli ve Eto'o'yu Takımda Görmek İstiyorum

    Güncelleme:

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek Balotelli ve Eto'o'yu takımda görmek istediğini söyledi.

    Beşiktaş'ın 1 numarası Fikret Orman, Beşiktaş'ın Avusturya kampında özel açıklamalarda bulundu. İlk olarak forvet transferiyle ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Başkan, taraftarı heyecanlandıracak sözler sarf etti. Fanatik'in haberine göre; işte Başkan Orman'ın gündem yaratacak açıklamaları:

    "BALOTELLI VE ETO'O'YU TAKIMDA GÖRMEK İSTERİM"

    "Balotelli de, Eto'o da çok kaliteli golcüler. İmkan olsa aynı anda ikisini de Beşiktaş'ta görmek isterim. Çok özel bir takıma sahibiz. Taraftarın yıldız olarak gördüğü, izlemekten zevk aldığı isimleri elbette herkes gibi ben de istiyorum. Ama şartlarımız belli. İmkanlarımız ölçüsünde en iyisini alacağız. Beşiktaş büyük bir camia. Yeri dolmaz denilecek kimse olamaz. Camiamız sabırlı olsun."

    "SON DAKİKA GOLÜ BİR BAŞKA GÜZEL"

    "Rotamızdan sapma yok. Hocamızın istediği yerlere takviye yapacağız. Aceleci değilim. Kime talip olsak, şer güçleri devreyi girip oyuncu ve kulübünün kafasını karıştırıyor. Ama biz kaçın kurasıyız! Öyle ayak oyunlarına falan gelmeyiz. Transfer yapmıyoruz diye değil, geç yapıyoruz diye eleştiriler oluyor. Mesela Sosa'yı ilk istediğimizde 9-10 milyon Euro talep ettiler ama ben yarısına aldım. Hem de transferin son gününde. Bu biraz da hani uzatmalarda son dakika golü atarsın ya, bir başka güzel olur. Onun gibi bir şey."

    "LİSTEMİZDE YAZILMAYANLAR DA VAR"

    "Sonuna kadar pazarlık yapacağız. Kaldı ki transferde tek bir oyuncu üstünden yürümüyoruz. Zaten bir çoğunu yazıyorsunuz. Ama az da olsa yazılmayanlar da var. Yani onlardan birini alırsak size de gol atmış olacağız! Şaka bir yana, transferin son anına kadar süremiz var, bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz."

    "TORUNOĞULLARI DEVAM EDECEK"

    "Erdal Torunoğulları aile dostumuz. Biraz fevri davrandı. İstifasını yürürlüğe koymadık. Şöyle tatil yapsın, kaldığı yerden aramıza gelip devam edecektir. Hepimizin sinirli zamanları oluyor. Sakin kalıp, o anki duygular ile hareket etmemek gerekir."

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fikret Orman Avusturya Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title