Haberler

Fikret Orman, Iğdır'da İlkokul Açılışına Katıldı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Iğdır’da Hüseyin Mican’ın katkılarıyla yapılan Beşiktaş Mican İlkokulu’nu açtı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Iğdır'da Hüseyin Mican'ın katkılarıyla yapılan Beşiktaş Mican İlkokulu'nu açtı.

Iğdır ili Aralık ilçesine bağlı Karahacılı köyünde Beşiktaş yönetim kurulu eski üyelerinden Hüseyin Mican'ın katkılarıyla yaptırılan ve bir süre önce eğitimlerin başladığı Beşiktaş Mican İlkokulu'nun resmi açılış töreni yapıldı.

Açılış törenine Iğdır Valisi Davut Haner, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Aralık Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz, okulun yapımını üstlenen Hüseyin Mican, çok sayıda Beşiktaşlı ve bölge halkı katıldı.

"BU ÇOK BÜYÜK BİR İŞ"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Aralık Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz'e okulların yapımındaki katkısı için teşekkür ederek, "Burası ülkemizin en doğu noktası. Burada pırıl pırıl bir kardeşimiz bir mum yaktı. O mum okullara dönüştü ve bizleri bir araya getirdi. Hüseyin Mican arkadaşımızı da şevklendirdi ve Beşiktaşımız'ın okullar açmasına vesile oldu. Bu çok büyük bir iş. Camiam ve şahsım adına Kaymakamımız Tolga Kamil Ersöz'e çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ BİR DURUŞTUR"

Okulun yapımında katkısı olan Hüseyin Mican'a da teşekkür eden Orman, "Beşiktaş bir duruştur, bir hayata bakış açısıdır. Ülkemizi seven, Beşiktaşımızı seven pırıl pırıl öğrencilerin bu okullarda yetişmesini diliyorum. Ülkemize ve Iğdır'a hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Vali Haner ile birlikte sınıfları gezen, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelen Fikret Orman, miniklere günün anısı için düzenlenen karnelerini verdi. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılırken, Başkan Fikret Orman da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Iğdır Valisi Davut Haner de, Iğdırlı kadınların kendi elleriyle yaptıkları Türk bayrağını Fikret Orman'a hediye etti. Aralık Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz ise okulun yapımını üstlenen Hüseyin Mican'a katkıları nedeniyle plaket takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Davut Haner Iğdır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title