Haberler

Fikret Orman: Fernandes'in Aldığı Parayı Helal Etmiyorum

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTVSpor'da katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

"FENERBAHÇE PARA VERİRSE BEN NE YAPABİLİRİM?"

Orman, Diego ile ilgilendiklerini belirterek, "İstediğimiz için teklifte bulunduk. Fenerbahçe bizden 7 milyon Euro daha fazla vermiş. Biz almak için 10 milyon Euro fazla verebiliriz ama bunu verecek bir kaynak yok. Fenerbahçe bu parayı verirse ben ne yapabilirim ki?" dedi.

"ALDIĞI PARAYI HELAL ETMİYORUM"

Fernandes'i satmadığına pişman olduğunu ifade eden Orman, "Samet hoca ilk geldiğinde Fernandes'e talip çıkmıştı. Bu sene de çıktı. Bu konuda başkan olarak tek başınıza karar veremezsiniz. Bunun sportif direktörü var hocası var. O dönem Fernandes'le ilgili çok umutlu düşünüyorduk. Bize konuşmaları çok umut vericiydi. Ama sözleriyle davranışları birbirini tutmadı. Bu sene aldığı parayı bu camia adına helal etmiyorum. Keşke satsaydık. Fernandes sadece kendisi gezmez, bir de takımı gezdirirdi grupça. Artık gece gezen futbolcularla yollarımızı ayırıyoruz." diye konuştu.

"DENGELERİ BOZMAYACAĞIZ"

Transfer politikaları için Orman, "Dengelerimizi bozacak transferler yapmayacağız. Kendi içimizdeki dengeyi sağlamak zorundayız. 3-4 yabancı transfer yapacağız. Biz yabancı kuralında oldukça şanslıyız. Bizim kontratlı 4 yabancımız var. 4 tane yabancı oyuncu alabiliriz. Rakiplerimizin 14 tane yabancı oyuncusu var. Biz bunu yıllar önceden planladık. Biz de biliyorduk yabancı oyunculara paralar verip getirmeyi" ifadelerini kullandı.

OLCAN VE CANER TRANSFERİ

Olcan Adın ve Caner Erkin ile ilgili de konuşan Fikret Orman, "Beşiktaş transferlerini usüllerine uygun yapar. Trabzonspor başkanıyla Ahmet Çebi görüştü. Başkan, 'Biz oyuncuyu bırakmak istemiyoruz. İstediğimiz zaman sizinle görüşürüz' dedi. Bizim için bu konu bitmiştir. Caner ise Fenerbahçe'yle görüşmelerini devam ettiriyor. Beşiktaş araç olmaz, amaç olur. Kulübünle anlaşamıyorsan gelir bizimle görüşürsün. Bizi transferde para artırmak için kullanamazsın. Beşiktaş'ta oynamak istiyorsan gelir konuşursun. Top Fenerbahçe'den çıkarsa gider görüşürüz. Tarık için girişimimiz yok. Geçen sene öyle bir niyete girdik ama yabancı bir menajerleri var bir bize bir Galatasaray'a gidiyor. Biz bu konulara sıcak bakmıyoruz. Cenk Tosun Beşiktaşlıdır. Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum dedi ve bize geldi. Görüldüğü gibi Beşiktaş amaçtır, araç değil" dedi.

"POPÜLER TRANSFER YAPMAK EN KOLAY İŞTİR"

Demba Ba hakkında ise Orman, "Demba Ba ile alakalı bir beklenti yaratılıyor. Bu adam kronik sakat. 29 yaşında, alıp da satabileceğimiz bir oyuncu değil. Olmazsa olmazımız değil, farklı tercihlerimiz de var. Yarın gelir mi, gelir. Nasıl gelir, verirsin 2 katı parayı gelir. En kolay iştir popüler transfer yapmak. Bizden kimse bunu yapmamızı beklemesin. Basındaki arkadaşlar, çok büyük bir beklenti haline sokuyorlar" ifadelerini kullandı.

"GÖKHAN TÖRE'Yİ YA ALACAĞIZ YA VEDALAŞACAĞIZ"
Gökhan Töre'nin durumuyla ilgili ise Orman, "Gökhan için opsiyon hakkımız 31 Mayıs'ta doldu, kullanmadık. Öncelikle Gökhan'a bir noktaya gelmeliyiz ki Rubin Kazan'la görüşelim. Gökhan Töre'yi ya alacağız ya vedalaşacağız. Kiralık düşünmüyoruz" diye konuştu.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fikret Orman Gökhan Töre Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500

Yorumlar (1)

atillaatillaxyy@mynet.com:

Fernandes besiktasi salak yerine koydu. Alay etti. Yattigi yerden parasini aldi. Bizim isbilir onder seyretti. Onder fernandesin zararini odesin. Vefa istanbulde bir semtin adi. Kimsenin sizune guvenme orman. Sozlesmeni saglam yaparsin sikinri cikmaz. Mac basina anlas. Kimseyi sozlesmesinin sonuna kadar elinde tutma. Bunlari hwrkes biliyor senin habwrin yok mu

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title