Haberler

Fikret Orman: Dinamo Kiev Maçında Bilet Fiyatlarını Düşüreceğiz

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptığı açıklamada, "Taraftarlarımızı dinledik, Dinamo Kiev maçında bilet fiyatlarını düşüreceğiz." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Orman'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"BİZ ÖNCÜ OLDUK"

"Vodafone Arena'da ilk derbi olması çok hoş. Uzun zaman sonra deplasman yasağı kalkacak. Bu işte öncülüğü biz yaptık. Futbol taraftarla güzel bir şey. Seyircilerin birbirlerini kızdırmaları, karşılıklı tezahüratlar... Tüm tribün gruplarımıza sesleniyorum, efendi duruşlarını sergilemelerini, sakin olmalarını istiyorum. Tahrik olmamalılar. taraftarlarımız Beşiktaşlı duruşunu derbide göstermeli! Kimse tahrik olmasın! Kazanarak, güzelliklerle tarihe geçelim."

"BÜTÜN BİLETLER SATILDI"

"Biz biletleri Galatasaray Kulübü'ne vereceğiz, onlar kendi taraftarlarına satsınlar biletleri. Onlar gelecek, biz gideceğiz. Fenerbahçe gelecek, biz de oraya gideceğiz. Bunlar olacak. Çağrıyı biz yaptık zaten. Bütün biletler satılmış vaziyette. Full oynayacağız. Umarım tarihe güzel anılarla geçen bir derbi olur. Derbi öncesi sürprizimiz var. Taraftarlarımızla bütünleşen bir sürpriz olacak. Bunun çalışmaları yapılıyor. Herkes beğenecek."

"KARABORSA YERİNE BEŞİKTAŞ KAZANSIN"

"32 bin civarında kombine ile oynuyoruz. Acayip derecede kombine talebi var. Ama maalesef bu kadar kombine satabiliyoruz. İlk zamanlarda kombine alanlar, hem senelerce stat yapılana kadar bedava maç izlediler, hem de burada ucuza maç izliyorlar. Maçlar sadece zenginlerin gideceği bir yer değildir. Tüm gelir grubundan insanlar maçlara gelmelidir tabii ki. Bilet fiyatı konusunda taraftar haklı ama biletler karaborsada satılacağına Beşiktaş para kazansın."

"FİYATLAR DÜŞECEK"

"İnsanlara da hak vermemek mümkün değil. Dinamo Kiev maçı bilet fiyatlarını da düşürme kararı aldık. Dinamo Kiev maçında bilet fiyatlarında düşüş gerçekleşecek, umarım taraftarlarımız memnun olur."

"RAKİPLERİN YAKINLAŞMASINA SEVİNDİM"

"Rakiplerimizle polemik yaratmamak gibi bir duruşumuz var. Oyunlara gelme niyetinde değiliz. Beşiktaş sayesinde Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yakınlaşmasına sevindim."

"Talisca burada mutlu, biz de ondan mutluyuz. Zaman içinde ne olur bilemeyiz."

"BASKETTE İDDİALIYIZ"

"Basketbolda iyi bir kadro kurduk. İddialıyız. İyi gidiyoruz. Basketbol salonuna yatırım yapacağız. Geliri artırmamız lazım. Basketbola da yatırım yapmak lazım. Tribün gelirini yükseltmek lazım. Çalışmalara başladık. Taraftarımız, verdiği paranın doğru harcandığını gördüğü zaman daha çok destek oluyor."

Bu sene forma satışında 500 bini geçme hedefindeyiz. Mağazacılığa da yatırım yaptık. 110 milyon dolar civarı ciro hedefliyoruz. Bütünlük içinde hareket ettiğimizde taraftarlarımızın son iki yıldızlı formaları alacaklarını düşünüyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Dinamo Kiev Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title