Haberler

Fikret Orman'dan Quaresma Müjdesi

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı takıma geri dönmek istediğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transferi gündemde olan Ricardo Quaresma hakkında konuştu. Q7'nin Beşiktaş'a gelmeyi çok istediğini belirten Orman, "Vodafone Arena'ya çıkmak için fedakarlık yapmak gerekli bunu yaparsa biz de kayıtsız kalamayız." dedi.

VAN PERSIE KONUSU

Daha Türkiye'nin gündemine oturmadan biz Robin van Persie için görüşmeler yaptık." diyen Orman, "Fenerbahçe, Robin van Persie için bizden sonra devreye girdi. Biz onlardan sonra devreye girmiş değiliz. Biz hiçbir zaman transferde böyle işlere girmedik, girmeyeceğiz. Biz planlı bir şekilde ilerliyoruz. Van Persie bizim açımızdan pek büyük bir ehemmiyet arz etmiyor. Listemizde başka görüştüğümüz oyuncular da var." şeklinde konuştu.

"QUARESMA GELMEK İSTİYOR"

Takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının karşısına geçen Orman, "Quaresma kötü veya ahlaksız futbolcu olsa 2 sene daha kontrat önermezdik. Biz Quaresma'nın maliyetini düşürmek istedik. Mali kriterlerimiz uygun değildi. Oyuncu da sıcak bakmadı. Bu yüzden ayrıldı. Quaresma'nın Beşiktaş'a gelme arzusu var. Taraftarların da sempatisi var. Kayıtsız kalmak istemiyoruz. Hocamız isterse, mali şartlar da uygun olursa Quaresma'yı transfer edeceğiz. Sevgi fedakarlık ister. Fedakarlık olmadan sevgi olmaz. Quaresma da Beşiktaş'ı seviyorsa gerekli fedakarlığı yapar. Quaresma, Porto'da yıllık 1.3 milyon euro civarında ücretle oynuyor." ifadelerini kullandı.

"3 BÖLGEYE OYUNCU ALACAĞIZ"

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Orman, "3 bölgeye oyuncu alacağız. Hepsi de önemli oyuncular. Stoper, santrfor ve sol açık alma niyetimiz var." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:

LA BU DAHA ÖNCEDE PATLAMADIMIYDI ZATİ BJK NİN ELİNDE PUHAHAHAHHAHAAA

1
4
yanıtYanıtla
Ulaş:

Bukadar omurgasız aptalca bir iş yaparlarsa 30 yıldır gönül verdiğim takımı bırakırım

0
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Q7 Q7 Q7 sen türkiyedeki tüm trasferlere bedelsin bndan adım gibi eminm Q7 en iyi trasfer olucak.

4
1
yanıtYanıtla
Sade Vatandaş:

Galatasaray ve Fenere ezik kalmamak için bu transfer yapılmalı.

2
1
yanıtYanıtla
ığdırlı:

ya arkadaşlar bazılarınz bitmiş takım oyunu oynayamıyor gibisinden eleştiriler yapıyonz. . bana göre hiç bişey olmada bile avrupa maçlarında inanılmaz katkısı olacaktır. .

3
0
yanıtYanıtla
karakartal:

bence süper , nanidenden podolskidende, v. persidende. . . süper süper ohhh be gelsin böyle yıldızlar avrupanın en iyisi bence kim trevala gol atabiliyorki. . . helal orman. . . lige renk getirdin. . . . canı öyle isteyen bir eşiktaşlı. .

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ulan oğlum aklınız başınızadaha gelmedimi

0
2
yanıtYanıtla
Yunus kar:

Adına besteler yapıldı ne taraftar onu unuttu ne o taraftarı ve Türkiyedeki atmosferi hadi hayırlısı gelde Q7 zavallilar ftboldan zevk alsin

2
0
yanıtYanıtla
sn:

Querasma takım oyun cusu değil, takıma uymaz.

1
0
yanıtYanıtla
dr:

Türibin baskısına kulakları tıkayacaksın, yıldız değil, yıoldız adayları transfer edeceksin takımında oynarken yıldızlaşacak. Doğru transfer budur.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title