Haberler

    Fikret Orman'dan Hakan Çalhanoğlu Müjdesi

    Güncelleme:

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bayer Leverkusen'in milli yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nu kadroların katmak istediklerini söyledi.

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, devre arasında Bayer Leverkusen'den yıldız oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nu kadrolarına katmak üzere girişimlere başladıklarını duyurdu.

    AZİZ YILDIRIM'A SERT GÖNDERME

    Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş'ın şike davasındaki pozisyonu ile ilgili açıklamalarına cevap veren Orman, TRT'ye verdiği demeçte, "Aklı olan herkes aklını kendine saklasın. Hiçbir kulüp başkanı ile sorunum yoktur. Aziz Yıldırım ile dostluğumuzun da çizgisi bellidir." şeklinde konuştu.

    "HAKEMLERE VERİLEN YETKİ DOĞRU KARAR"

    TFF'nin hakem odası tartışmaları doğrultusunda aldığı kararla ilgili olarak ise, "Bizim nerede ne açıklama yapacağımızı ne başka camianın başkanı ne de bir yöneticisi karar verebilir. Kendi yaptığımız işlerle ile ilgili başkanlarının akıl vermesi çok yanlış. Bİr başkanın olduğu yerde hakemle işi olmamalı. Hakemlere verilen erteleme yetkisi doğru bir karar. Beşiktaş kulübü şerefli ikincilikler ile övünen bir kulüptür." dedi.

    "HAKAN HER ZAMAN TRANSFER ETMEK İSTEDİĞİMİZ BİR İSİM"

    Hakan Çalhanoğlu'nu sezon başında transfer etmek istediklerini belirten Orman, iki oyuncu arasındaki gerginliğe de değindi. Gökhan Töre'den övgüyle söz eden Orman,"Aynı mevkilerde oynama ihtimalleri olmasına karşın Gökhan, Kerim Frei'i motive ediyor. Töre çok iyi bir çocuk. Çok düzgün bir karaktere sahip, Hakan çalhanoğlu da bizim transfer etmek istediğimiz bir oyuncuydu. Olmadı. Hakan Çalhanoğlu her zaman Beşiktaş formasını giymesini isteyeceğimiz bir oyuncu" dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Aziz Yıldırım Fikret Orman Spor Haberler

    500

    Yorumlar (18)

    ock:

    Ateşle barut bir arada olmaz Orman efendi. . . . . . . Gökhana rağmen hakanı zor alırsın. . . . Aziz yıldırıma gönderme yapma cevap ver. . . . . . . TC. kupası ne oldu, Şampiyonluk ne oldu. . . . . . Madem şaibele maibeyle işiniz yok açıkla. . . . . . . . . Bu işler susmakla kaçmakla olmuyor. . . . . . Madem temiz olduğunuza inanıyorsunuz, dik durdurmasını da gbecerin. . . . . . . .

    8
    12
    yanıtYanıtla
    beşiktaş lıMobil-ANDROID:

    kardeş şaibe yapan fikret orman degil tüpcüydü yani yıldırım demirören ona sorun şaibe nasıl olur diye bi adamın isminde veya soy isminde yıldırım varsa bide spor işleriyle ugralıyorsa temiz degil demektir

    7
    2
    yanıtYanıtla
    özfb li:

    fikret orman durup duruken boşuna fb ye sallamaya başlamadı(sinsi bir hesap var), fb ile arayı iyice bozup, diğer şikeci kulüplere mesaj vererek, bakın bende sizin gibi fb düşmanı oldum, daha önceleri bursa ve ts ye yattığınız gibi bizede yatın demek istiyor, resmen yalvarıyor, ne olur bize de yatın, diye, yoksabayram değil esyran değil, durup duruken , kendisini şikede konu mankeni yapanlara(ts-gs) değilde neden fb ye saldırsınki. . . haklı değilmiyim , zaten bjk kaybetmezse bulmuş başkanını(ormanı), bir o yana bir bu yana.

    1
    7
    yanıtYanıtla
    REMUS:

    EGER HAKAN GELECEKSE GÖKAN TÖRE GITMELI IKISI YANYANA OLMAZ

    0
    7
    yanıtYanıtla
    oha lanMobil-ANDROID:

    terimin yapamadığını yapacak baskan helal olsun.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Serkan:

    Hakan Calhanoglu Beyaz Tv de Beyaz Futbol Programinda Kalbim Sari Kirmizi Atiyor Demisti Ne Cabuk Unuttunuz?? Gönlü Galatasarayda Olan Birini Zorla Para Karsiligi Bjk Nasil Sindirecek Her Röportajinda Bunu Söylüyor Galatasarayliyim Diye Alman Programlarinda Bile Kac Kere Söyledi Bunu Ben Almanyada Yasayan Biri Olarak Bizzat Kac Kere Sahit Oldum Ama Tabi Profesyonelim Diyip Gelirse Para icin Gelir Zaten Diger Kulüplere vs. .

    1
    4
    yanıtYanıtla
    Kocunma Mobil-IOS:

    Ne kadar yaralı varmış temizseniz kocunmayın adam birşey demedi

    3
    2
    yanıtYanıtla
    H R KMobil-ANDROID:

    Başkan bütçe açığı nı nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz bu futbolcunun bonservis ücreti nerden baksaniz 10-15 milyon euro eldeki mevcut imkanlarla yetinilse

    2
    2
    yanıtYanıtla
    bio:

    Doğru dersin de şerefli ilinciliklerin çoğu gs. ile onu da açıklasana bi görelim. . . . . . .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    CE:

    Kendisini dusunuyorsa gelmesin. Gelirsede Bilic gittiginde oda gitsin. Ben Besiktasliyim. Hakanin Almanyada oynamasi turk futboluna daha yararli. Buraya gelip yetenegini kaybetmeye degmez.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title