Haberler

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a: Onun Tarzını 16 Yaşımda Bıraktım

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman, Yıldırım'ın "Ağlaya ağlaya şampiyon oldular" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Ne diyeyim ya... Aziz Bey de ne desin adam... Yani diyecek bir şeyi yok o da mazeret diye bunu söylüyor. Ben zaten bir sene önce Aziz Bey'in tarzını 16 yaşımda bıraktığımı söyledim" dedi.

"MARKA DEĞERİMİZ YÜKSELSİN"

Orman, "Bir kulübün başkanı aynı zamanda bir spor adamıdır. Bir spor adamının ahlakına sahip olmak lazım. Yani, bizim bir tek işimiz Beşiktaş'a hizmet etmek değil, aynı zamanda kümülatif olarak spor adamı kimliğimizle spora da hizmet etmek. Bunu güzelleştirmemiz lazım ki, bizim marka değerimiz yükselsin. Kulübümüz yükselsin. Cazibe merkezi olalım" ifadelerini kullandı.

"AYIP YA"

Geçmişte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a stadını vermediği sürecin hatırlatılması üzerine Başkan Fikret Orman, "Geçmiş geçmişte kaldı. İsteyen istediğini konuşsun. Çok ağır bir laftır da "havlayan köpek ısırmaz"... Konuşmanın bizim için bir manası yok ama ben bunları unutmuş da değilim açıkçası. O kadar da değil. Ne kadar ayıp bir şeydi yani. Yahu bırakın stadı vermesini, sezon başında dedik ki, 'biz ilk devre maçlarımızı dışarıda oynayalım, ikinci devre stadımız bitecek içeride oynayalım' dedik. 'Eee siz avantaj elde edersiniz' dediler. ya ne avantajı elde edeceğiz. Ayıp ya. Neyse Allah yüzümüze güldü şampiyon olduk, önümüze bakacağız" şeklinde konuştu.

"AZİZ BEY DE NE DESİN ADAM"

Aziz Yıldırım'ın "Ağlaya ağlaya şampiyon oldular" sözlerinin hatırlatılması üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şöyle konuştu:

"Ne diyeyim ya... Aziz Bey de ne desin adam... Yani diyecek bir şeyi yok o da mazeret diye bunu söylüyor. Ben zaten bir sene önce Aziz Bey'in tarzını 16 yaşımda bıraktığımı söyledim. Benim misketim daha büyük. Benim babam senin babanı döver."

Yeni sezonda şampiyon takımdan 3-4 futbolcunun gideceğini söyleyen Orman, 3-4 futbolcuya yakında yeni futbolcunun gelebileceğini sözlerine ekledi.

"HADDİ DEĞİLDİR"

Gomez'in "Avrupa için güçlü bir takım kurulursa kalmak isterim" şeklindeki açıklamaların sorulması üzerine Fikret Orman, "Kendisine de söyledim, size de söyleyeyim. Beşiktaş başarılı olmak için takım kurar. Bir oyuncu kalsın veya gitsin diye stratejisi olmaz. Hiçbir oyuncunun haddi değildir Beşiktaş'ın kadrosuyla ilgili görüş ve öneri bildirmek. Olacak iş değildir yani. Tercüme hatası olduğunu düşünmek istiyorum. Söylenmemiş kabul ediyorum" dedi.

"ŞENOL GÜNEŞ'İ ÇOK SEVERİM"

Fikret Orman, "Şenol Güneş'in başka Trabzonspor kimlikli olması yerine Beşiktaş kimlikli olmasını tercih eder miydiniz?" sorusuna ise, "Hayır. İyi insan olması, müthiş bir spor adamı olması bize yeterli. Hiç fark etmez. Çok severim Şenol Hoca'yı ben" ifadelerini kullandı.

"BALAYI B İTTİ"

Kendileri için şimdi daha zor zamanların başladığını dile getiren siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, "Gerçekten balayı bitti. Canım cicim ayları da biter yakında... Artık "back to life" gerçek hayata döneceğiz. Bizden beklentiler fazla. Eskiden mazeretler vardı. Stadımız yoktu mesela... Önümüz kolay değil, zor. Bizim daha para dertlerimiz bitmedi, bir dünya işimiz var daha" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Milliyet Gazetesi Aziz Yıldırım Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (2)

Ali:

Sen daha irellettin Sen onu da gectin o herkes taniyor onungi Bjk 18 sene baskanlik yapsan kendini Dünyayi yöneltiyor sanarsin

0
3
yanıtYanıtla
tevazu lazım:

Başkan, daha yapılacak işler var, konuşmamakta bunların başında geliyor, tabbiki haddimize değil, ancak sizi şuana kadar beğeniyoruz, ve sinefret sözleri kazandırmak isteten sorular, muhabir ilişkilire yıpratacaktır işinizi de, tavsiyem tevazudur. Herkes ellinden geleni yapmaya çalışıyor daha iyisi için herkese başarılar deyin geçin. . çünkü sermaye olarak büyümesine fener gibi çok iş var , aziz yıldırım bu konuda iyi oldu tesisleşmede bizde onun iyi yaptıklarından tecrübe edinip diğerinden kaçalım

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title