Haberler

Fikret Orman'dan, Antalyaspor Başkanı Öztürk Hakkında Sert Açıklama

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Maalesef kulüp başkanları, daha kulüp başkanlığının nasıl yapılması gerektiğini öğrenmeden, hakem nasıl etkilenir onu öğreniyorlar" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Maalesef kulüp başkanları, daha kulüp başkanlığının nasıl yapılması gerektiğini öğrenmeden, hakem nasıl etkilenir onu öğreniyorlar" dedi.

Milliyet Yılın Sporcuları ödül töreni öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Türk futbolu ailesinin, spor ailesinin bir arada olması çok hoş bir şey. Bizim için ödül çok da önemli değil. Biz işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Bizim işimiz hem Beşiktaşlıları mutlu etmek, hem de diğer takım taraftarlarını kırmadan kendi taraftarımızı mutlu etmek. Bu gayret içerisinde oluyoruz, inşallah bu şekilde de devam edeceğiz" diye konuştu.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Öztürk hakkında sert açıklamalarda bulunan Orman, şunları söyledi:

"Aboubakar'la ilgili olarak cezanın netleşmesine gerek yok. Disiplin yönetmeliği belli. Böyle hallerde de uygulayacağımız cezalar da belli. Zaten net, ama biz bunları kamuoyunun önünde açıklayıp futbolcumuzu kimsenin önüne atmayız. Bu bizim aile içi işimiz. Futbolun içinde kırmızı kartlar var, ama bazı profesyonelliğe sığmayan durumlar var. Olympiakos maçında görmüş olduğu kart hiç yakışmadı. Oyuncumuz da bundan dolayı üzüntülü. Son maçtaki kart kararı da çok ağır bir karardı. Maalesef kulüp başkanları, daha kulüp başkanlığının nasıl yapılması gerektiğini öğrenmeden, hakem nasıl etkilenir onu öğreniyorlar. Orada da Mete Kalkavan'ı etkilediler. O da Beşiktaş'a karşı vermemesi gereken bir karar verdi. Maç oynandı bitti. Artık maçla ilgili olarak söylenecek çok fazla bir şey yok."

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Fikret Orman açıklamalar

(Haber: Sercan SAPANATAN-Kamera: Ali DANAŞ/İSTANBUL DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Antalyaspor Ali Öztürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title