Haberler

    Fikret Orman Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

    Tottenham karşısında sayısız gol fırsatın yararlanamayan Beşiktaş, oynadığı futbol ile adeta mest etti.

    Siyah-Beyazlılar’ın bu müthiş oyunu Başkan Fikret Orman’ı da kendinden geçirdi. Yöneticiler ile maçı White Hart Line’de izleyen Fikret Orman, maç sırasında dört önemli mesaj verdi. Başkan, futbol sonrası şampiyonluğa daha da inandı.

    AVRUPA’DA SONUNA KADAR GİDERİZ


    Orman, şu anda grupta 6 puanları olması gerektiğini savundu: "Asteras ve bu maçta müthiş bir futbol oynadık. İki maçta 2 gol attık. Ama kaçırdıklarımız gol yapsak şu anda bu grupta 10 golümüz olmalıydı ve 6 puanla zirvede yer almalıydık. Böyle oynamaya devam edersek Avrupa’da sonuna kadar gideriz."

    SERDAR KURTULUŞ BİZİM EVLADIMIZ


    Fikret Orman, Serdar Kurtuluş’a haksızlık yapıldığını da yöneticilere ifade etti: "Herkes 'Sağ bek şart' diyor ama Serdar Kurtuluş çok iyi oynuyor. O bizim evladımız. Haksızlık yapılıyor. Bu maçta iki önemli pozisyonu kesti. Maç içinde hiçbir hatası yoktu... Gerçekten performansını böyle devam ettirirse çok güzel olur. Ben ona çok güveniyorum."

    JOSE SOSA’NIN BONSERVİSİNİ ALALIM


    Tottenham maçında Orman’ın hayran kaldığı isim ise Jose Sosa oldu. Orman, "İyi ki Sosa’yı transfer etmişiz. Gerçekten müthiş bir zekası var. Çok da çalışkan. Hiç maçtan kopmuyor. Bize büyük katkı sağlayacak. Bonservisini alabiliriz" dedi. Beşiktaş, 15 Ekim’e kadar Metalist Kharkiv’e 2 milyon euro öderse Sosa’nın bonservisini alabilecek.

    BÖYLE OYNARSAK KİMSE BİZİ YENEMEZ


    Başkan, futbol sonrası şampiyonluğa daha da inandı: "Böyle oynamaya devam edersek ligde çok rahat şampiyon oluruz. Bizi bu oyunla yenebilecek takım göremiyorum. Ligin son haftasında oynayacağımız G.Birliği maçını Vodafone Arena’da oynarız. Arena’da da şampiyonluk kupasını kaldırırız."

    Ajansspor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fikret Orman Tottenham Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title