Haberler

Fikret Orman: "Camia Olarak Şampiyonluğa Kilitlenmiş Bulunmaktayız"

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, oyuncularının çok tecrübeli olduklarını vurgulayarak, “Beşiktaş camiası olarak şampiyonluğa kilitlenmiş bulunmaktayız. Hepimiz işimizi yapmaya gayret diyoruz” dedi.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, oyuncularının çok tecrübeli olduklarını vurgulayarak, "Beşiktaş camiası olarak şampiyonluğa kilitlenmiş bulunmaktayız. Hepimiz işimizi yapmaya gayret diyoruz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazalarına bir yenisi daha ekledi. Mağaza açılışına Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, As Başkanı, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin ve Necip Uysal katıldı.

Açılışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fikret Orman, yeni Kartal Yuvası mağazasının kendileri için önemli olduğunu söyleyerek, "3 senedir statsız oynuyorduk ve 3 senedir mağazamız yok. Bu işin en çok cirosu stat mağazası. Biz 3 senedir stat mağazasız gidiyorduk. Benim açımdan bu stadı yaparken, burada bu mağazanın olacağını görmek çok mutlu edeci bir şey. Yöneticimiz Emre Kocadağ'a özellikle Hüseyin Mican'ı tebrik ediyorum. Çok güzel bir mağaza yaptılar. Allah bol satış, bol kazanç versin. Beşiktaşlılar burada her isteklerini bulabilecekler. Yakında müzemiz de açıldıktan sonra daha hoş bir alan olacak. Müze, aynı zamanda stat turu başlayacak" şeklinde konuştu.

"CAMİA OLARAK ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENMİŞ BULUNMAKTAYIZ"

Süper Lig'de 5 hafta kaldığının hatırlatılması üzerine Orman, şunları söyledi:

"Oyuncularım çok tecrübeliler. Beşiktaş camiası olarak şampiyonluğa kilitlenmiş bulunmaktayız. Provoke edecek sorular sormayın. Hepimiz işimizi yapmaya gayret diyoruz. Oyuncularım da yeteri kadar tecrübeliler. Necip ve Tolga, iki kaptanımız da burada. Takımımızın hali gayet iyi. Beşiktaş camiası yarın Manisa'ya gidiyor. Cumartesi günü de Allah'ın izniyle galibiyet almak istiyoruz. Akhisar da yenmek isteyecektir. Normal, maç bu. Hayırlısı olsun. Ama galibiyet bizim olsun. Temennimiz o."

TOLGA ZENGİN: "HER MAÇA ŞAMPİYONLUK MAÇI GİBİ HAZIRLANIYORUZ"

Mağazanın camiaya hayırlı olmasını dileyen Beşiktaş file Bekçisi Tolga Zengin ise, "Taraftarlarımız için bu Kartal Yuvası çok önemli. Sağolsun taraftarlarımız lisanslı ürünleri kullanıyorlar. Ekonomik sıkıntılar olduğu bu dönemde onların desteği çok önemli" diye konuştu.

Stadın çok güzel olduğunu ifade eden Tolga, "İnsan bakmaya doyamıyor. Akhisar maçı var. O bitsin, Kayseri maçını yine burada oynayacağız. Her maç zor bu saatten sonra. Akhisar maçı da zor. 5 maç kaldı. Her maça şampiyonluk maçı gibi hazırlanıyoruz" açıklamasını yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Emre Kocadağ Tolga Zengin Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title