Haberler

    Fikret Orman: Camia Olarak Derbi Maça Kilitlendik

    Çanakkale'ye ziyarette bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, camia olarak Fenerbahçe derbisine kilitlendiklerini söyledi.

    1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom'un davetlisi olarak Çanakkale'de bulunan Fikret Orman, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

    Club Brugge maçıyla ilgili sorular üzerine Orman, "Kazanmayı çok istiyorduk, çok arzuluyorduk. Beşiktaş Camiası ve Türk halkı da Beşiktaş'ın başarısına kilitlenmişti. Maalesef yenildik ve herkes çok üzüldü. Ancak unutulmamalı ki, bu takımı buraya bu çocuklar getirdi. Bu teknik kadro getirdi. Birçok şehirde maça gelenler oldu. Büyük fedakarlıkla maça gelindi. Takımımız da son bir haftada Sivas, Brugge ve Ankara'ya seyahat edip, İstanbul'a geldiler. Beşiktaş'ın stadı olmadığı için, çok fazla seyahat ediyorlar. Bunlar takdir edilecek, alınlarından öpülecek çocuklar. Ben oyuncularımızla gurur duyuyorum. Bazı bireysel hatalar olabilir. Büyük sevinçler olduğu gibi büyük üzüntüler de olabilir"diye konuştu.

    Tolga Zengin'e taraftarların tepki gösterdiğine yönelik soru üzerine Fikret Orman, "Tolga da en az bütün taraftarlar kadar üzüldü. Beşiktaş kulübü tüm bireyleriyle, namusuyla, şerefiyle ve hakkıyla mücadele eden bir kulüptür. Oyuncularımız da pırlanta gibidir. Sahaya çıkıp terlerinin son damlasına kadar akıtmaktadırlar. Herkes bilsin ki, en çok da futbolcularımızla beraber biz üzüldük. Hafta sonu derbi maçımız var. Tüm camia olarak bu maça kiletlendik" dedi.

    Beşiktaş'ın Avrupa'da kupa kazanacağına inandığını belirten Orman, "Bu, seneye mi olur yoksa sonraki senelerde mi olur bilemiyorum. Ancak ben Başkan olduğum süre içerisinde Avrupa kupasını İstanbul'a getirmek istiyorum. Buna inanıyorum" şeklinde konuştu.

    Slaven Bilic'ten de memnun olduğunu belirten Başkan, "Bilic, Beşiktaş'a uyum sağlamış, iyi karakteri olan bir hoca. Beşiktaş Camiası ile de müthiş bir ilişki kurdu. 1 sene daha sözleşmemiz var. Biz hocamızdan memnunuz. Bu hafta sonu bütün takımımızla beraber Kadıköy'de Beşiktaş için mücadele edeceğiz" açıklamasını yaptı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fikret Orman Fenerbahçe Çanakkale Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title