Haberler

Fikret Orman: Demba Ba'nın Gitmesinde Bir Sakınca Yok

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Kartal Yuvası Mağazası'nın açılışını yaptı. Açılışta basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Orman, Federasyon seçimlerinde Demirören'i destekleyeceklerinin altını çizdi. Demba Ba konusunda ise, "Bizim açımızdan gitmesinde bir sakınca yok." dedi.

AÇILIŞA ÇOK SAYIDA ÖNEMLİ İSİM KATILDI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın gerçekleştirdiği Yalıkavak Palmarina'daki Kartal Yuvası Mağazası'nın açılışına; eski Bakan ve Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Palmali Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata ile tartarlar da katıldı.

"MÜBARİZ BİR MAĞAZAYI BOŞALTIP BİZE VERDİ"

Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, "Burası güzel bir lokasyon. Değerli dostum Mübariz'den rica etmiştik. Kendine ayırdığı bir mağazayı boşaltıp bize verdi. Bodrum'da bir mağaza daha açmak istiyoruz. Ama ilçe merkezinde olmasını istiyoruz." dedi.

BAŞKANLIK SEÇİMLERİNDE DEMİRÖREN DESTEKLENECEK

Futbol Federasyonu seçimleri konusunda tavırlarını net olarak açıkladıklarını belirten Orman, "Kulübümüzde başkanlık yapmış bir kişinin Yıldırım Demirören'in federasyon başkanı olarak devam etmesini destekliyoruz. Bununla ilgili de imzaları verdik. Tabii kongre, kongrede kazanılır. Kongreye aday olarak giren olacak mı? O gün belli olacak. Bizim tavrımız net." dedi.

"BİZİM AÇIMIZDAN GİTMESİNDE BİR SAKINCA YOK"

Ünlü futbolcu Demba Ba'ya Çin'den teklif geldiğinin hatırlatılması üzerine Orman, "Demba Ba önemli bir oyuncu. Çin'den de gelir başka yerde de. Şu anda bizim açımızdan gitmesinde bir sakınca yok, galiba oyuncuyla görüşülmüş. Bize geldikten sonra bakarız." dedi.

"DEMEK Kİ GİTMEK İSTİYOR"

Demba Ba'nın Türkiye'deki Futbol kalitesinin İngiltere'nin altında olduğu yönünde sözleri sorulunca Başkan Orman, "Demek ki gitmek istiyor." şeklinde karşılık verdi.

"EN BÜYÜK TRANSFERİ BODRUM'DAN YAPTINIZ"

Orman, Kartal Yuvası Mağazası'nın açılış kurdelesini birlikte kestiği protokol üyelerine sırt kısmında adları yazılı Beşiktaş forması hediye etti. Kendisine mağazada Beşiktaş forması giydirilen Fenerbahçe taraftarı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Orman'a 'En büyük transferi Bodrum'dan yaptınız' demesi gülüşmelere yol açtı. Orman, açılış sonunda mağazada ve mağazadan ayrıldığı sırada cadde üzerinde taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Demba Ba Kartal Bodrum Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

anti:

yerine iyi transfer yapacanmı fiko sen ondan haber ver

4
0
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANTÜRK BİRLİĞİ:

kulüpte para yokki tabi gitsin dersin

0
0
yanıtYanıtla
Doggystyle:

Ey fikret seni de transfer edelim üstüne 5 milyon verelim. Sence kim karlı çıkar?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title