Haberler

Fikret Orman: Anladım, Siz Seçim İstiyorsunuz, Seçim Yapılacak

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Orman, genel kurulda çileden çıktı, "Demirören zamanında sesiniz çıkmıyordu. Anladım siz seçim istiyorsunuz. El mi yaman bey mi yaman göreceğiz." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda seçime gidileceğini açıkladı.

Orman, "Anladım ki siz seçim istiyorunuz. En kısa zamanda yönetim kurulu ile konuşacağım. Sandığı ne zaman koyacağımızı söyleriz toplantıdan sonra. El mi yaman bey mi yaman görürüz ondan sonra." diye konuştu.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi, idari ve mali yönden ibra edildi.

İŞTE ORMAN'IN SÖZLERİ...

"Ben tatlı cadı değilim. Biz ilk Beşiktaş'ın itibarını ortaya koyduk 277 icra dosyasını kapattık. Alınan avanslar bir borçtur. İstikbalden aldığınız için göstermiyorsunuz. Önümüzdeki 3 senenin gelirlerini sattığımız doğru değil biz sadecce LOca ve VIP'leri sattık. Geri kalanlar senelik olarak satılıyır."

"Stadyumu yıktığımız günden iytibaren oynayacağımız bir stadımız yoktu. Hepimiz Beşiktaşlıyız hepimizin beklentisi var. Beşiktaş'ta transferler Başında Fikret Demireli'in bulunduğu bir ekibimiz var. Bende oyuncuları bizzat gidip izlemeye çalışıyorum. Hocamız bazı transferlere olumlu rapor verse bile Scout ekibi vermezse biz yapamayız. Bizim transferi scout ekibine göre yapıyoruz."

"Stadı biz yapınca biraz küçümsenir hale geldiğini düşünüyorum. Bu Beşiktaşlılar gelsinler kendi statları olsun, Beşiktaş zor gündeyken bu stadı yapmakla hata mı yaptık. "

"STADIN MALİYETİ ARTTI"

"Ben bardağa hep dolu tarafından bakıyorum. Geçmişi öde bir yandan geleceği öde bir yandan stadı öde derken bitiremedik. Burası 140 bin metre karelik alan olduğu için 1 milyon metre küp harfiyat yapıldı. Stat gömüldüğü için perde yapmak zorunda kaldık ve maliyeti arttı. Bundan sonraki hedefimiz 100 milyon dolardır."

"Vodafone Arena ne zaman bitecek biz stadyumu çatısını Temmuz başında kaldıracağız tüm işler Allah nasip ederse Eylül'ün 15'i veya sonunda bitireceğiz."

"STADYUMU YAPMASAYDIK BU GELİR DE OLMAYACAKTI"

"Beşiktaş'ın o günkü boç 583 milyonluk bor 140 milyonluk gelirle ödenemez. Bu borcu arttırmamak mümkün değil. Biz gelir tarafını arttıracağız. locaların gelirlerini kullandınız. Biz bu stadyumu yapmasak bu gelir de olmayacaktı. Beşiktaş'ın Adidas'la yaptığı anlaşma 600 bin dolardı. Biz anlaşmayaıo bozmadan 5 milyon dolar yaptık Hata mı yaptık?"

"Aktif reklam hacze geldi. 12 milyon dolarlık mahkeme kaybedildi. Anlaşma ile 7 milyonu ödendi. Yargı kararını verdi Beşiktaş'ın haklılığını ortaya koyduk"

"ŞAMPİYONLUĞUN KAÇMASININ SORUMLUSU BENİM"

"Şampiyonluğun kaçmasının birinci sorumlusu biziz. Biz Slaven Bilic'i biz seçtik. Beşiktaş'ın kiminle çalışacağınız genel kurul yönetime yetki verdi. Biz rakiplerimizden daha önce futbolculara ödeme yapıyoruz. Biz nasıl çalışıyoruz biliyor musunuz. biz de taraftarız. Biz uzaydan mı geldik?"

"Bu stadın bitmesiyle Beşiktaş'ın gelirleri 400-500 milyon seviyelerine geldi. Şampiyonlar Ligi'ne gitseydik 550 milyon gelir elde edecektik. Şampiyonlukla alakalı hakemler hata yaptı, hakemler Beşiktaş'ı doğradı sizin sesiniz çıkmıyor dediniz. biz o mücadeleyi vermiyor muyuz zannediyorsunuz?"

"Hiç kimseye karşı boynumuz bükük durmadı. Bunu Federasyon da duysun, bizim bir üslubumuz var. Ben kendimiz gizleyerek gelmedim. Süleyman Seba ile paralel hareket ediyoruz diyerek bizi yerlere koyuyorsunuz."

"BORÇLANMAK ZORUNDAYIZ"

"Borçlanmak zorunda mıyız? Zorundayız. Kimse demiyor transfer yapmayın. Herkes stadı yapın, mağazayı açın, transfer yapın ama borcunuz olmasın. Bu mümkün değil."

"Basketbol takımı rakibimiz Fenerbahçe Ülker'den 12 milyon dolar alıyor Biz 2.2 milyon dolar alıyoruz. Bu değirmenin suyu nerden geliyor? İstanbul'da maç yapıyorz. Seyirci 3.300 kişi geliyor."

"Beşiktaş'ın CAS'ta bir tane dosyası var mı? Zorlanıyoruz ama bu söylediklerinizin hiçbirini hak etmiyoruz."

"HATA MI YAPIYORUZ"

"Bütün atletizm salonlarını kapsayacak bir salon yapıyoruz. Sponsorla konuşuyoruz. Biz bunu Beşiktaş'a yapmakla hata mı yapıyoruz? Hepimizin Beşiktaş'ı hepinize yapıyoruz."

"Beşiktaş'ın koleji var, belediyeden 350 bin dolara kiralanmış. Bahçeşehir'e 500 bine kiraya verilmiş. Orada Beşiktaş'ı ruhunu kuramıyoruz. Bu kirayı arttırdık 500'den 2 milyona çıkardık. Bunu niçin Kabataş'ta kurdunuz diyorsunuz. Bizim bir geçmişimiz yok eğitimle alakalı. Biz profesyonel olsun diye işi bilenlerle çalışıyoruz."

"BURAYA KAZIK ÇAKMADIM"

"Kartal yuvalarında 11 milyon dolar kazanıyoruz. Rakiplerimiz 80 milyon ciro kazanıyor.Nasıl mücadele edeceğiz? 68 Kartal yuvamız var. Gelirleri 14 milyondan 47 milyon ciroya çıkardık. Stat yapıldıktan sonra mağaza sayısınız 100'e çıkaracağız"

"Ben buraya kazık çakmadım. Burada tüzüğü değiştirerek seçimi 2 yıl yapan benim."

"Sayın Demirören'in transferle yaptığı çalışmaları bizim inceleme şansımız yok. SPK, Serbest mali müşavir, basın, yabancı şirketler denetliyor. Resmi olarak çıkan paranın takibine kuvvetimiz yetmiyor. Süleyman Abi'nin zamanında yanlış transferler vardı bizim zamanımızda var. Gökhan Süzen'i aldık bir kere dahi oynatamadan gönderdik."

"NİYE O ZAMAN YAPMADINIZ BU KONUŞMALARI?"

"Yıldırım Demirören'e bir kere oy vermedim. İçinizde birçok insan ona oy verdi kendi iradesiyle. Derviş o konuşmaları daha önce yapsaydın. Ben garibim vurun garibe. Daha önce niye yapmadınız o konuşmaları."

"Sözleşme niye yapılmadı futbolcularla? Her sene 10 transferi çok gördü Beşiktaş. Futbolu yöneten tekik ekibimiz Bilic'den bahsetmiyorum. Ayrı ekip. sezon arası 3 sezon sonu 3 dedik. Geçen sene 5 transfer yaptık. UEFA'dan transferle alakalı bize yasak vermiyor. Oyuncu satarak yapın diyor. Bu tehlike herkesin başında olan bir tehlike. Kulübümüzün geliriyle transfer yapın diyorlar."

Kongrenin derbi günü yapılmasına ilişkin olarak Ligin geç bittiğine değinen Orman, kongre gününü şampiyon olduktan 1 hafta sonra yapmayı ümit ettiklerini açıkladı. "Arkadaşlarla ne zaman yapalım kongreyi dedik. Allah biliyor şampiyon olacağız dedim. Şampiyonluk günü kongre olur mu? Bir hafta öncesine koyalım dedik arkadaşlara"

"SİZ SEÇİM İSTİYORSUNUZ"

"Anladım ki siz seçim istiyorsunuz. En kısa zamanda yönetim kurulu ile konuşacağım. Sandığı ne zaman koyacağımızı söyleriz toplantıdan sonra. El mi yaman bey mi yaman görürüz ondan sonra."

"Burdan en başta yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreci hep beraber yaşıyoruz. Hatamız oluyordur. Bizim bir yoğurt yiyişimiz var. Biz bu üslubu, internet üzerinden yapılanları hak etmediğimizi düşünüyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fikret Orman Slaven Bilic Beşiktaş Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500

Yorumlar (17)

realite:

yaa yürüüü anca gidersin böyle rezil büyük takımmı olunur, gs ye karşı son 10 maçta sadece 3 puan almışşsın. . . bunun adı rezalettir. . . bjk asla büyük müyük takım değildir. . . sayende sıradanlaşmıştır. . . fb ye laf yetiştireceğine, takımına dik durmasını öğretsen daha iyiydi. . .

4
0
yanıtYanıtla
kadıköylü:

aciz cincon 5 haftadır hakem desteğiyle 1-0 kazanıyor bjk ye gelince 2-0. . . . . utan orman utan. .

2
1
yanıtYanıtla
GÖKHANMobil-ANDROID:

bosversenize ne vermiş beşiktaşa ne yapmış kendi dönemine bir baksın Gs ye galibiyetimiz yok rezil ettiler bizi ne büyüklüğümuz kaldı nede birşey

0
2
yanıtYanıtla
sezomobilWeb@haberler.com:

adam haklı beyler siz bu baş kaldirmayi tüpçüye yapmadıniz herkez geri çekilsin

2
0
yanıtYanıtla
zaferMobil-ANDROID:

nie istenmiyo bu adam anlamadim sampiyonluk gtti bjkda bitti gbi ligin basinda bjkdan sampiyonluk kac kisi bkliyodu simdi bjk hata ypmis gbi davraniliyo gs gbi tuzak sampiyon olmadigi icn bnde kiziyorm fikrete ama bjka yakisirmi kahpelik

2
0
yanıtYanıtla
gemlik kartalıMobil-ANDROID:

sonuna kadar Fikret Baskan

1
0
yanıtYanıtla
SEVDALIMobil-ANDROID:

YÖNETİM BAŞARISIZ SAYILMAZ HEPSI DEPLASMANDA BUYUK BIR ESER YAPILIYOR TUPCU BJK BU HALE GETIRDI BJK ONUN GIBI ZARARLI BASKAN GELMEDI FIKRET BAŞKAN BASARILIDIR ÖZEL HAYATIDAN KIMENE GENC ADAM MANASTIRAMI KAPANSIN

1
0
yanıtYanıtla
alicanmobilWeb@haberler.com:

Kardeşim bırak git ya paran yoksa veda fedakar Likya feda diyerek klüp yonetilmez

0
1
yanıtYanıtla
kürşatmobilWeb@haberler.com:

Evet başkan... Beşiktaş ı üç tane irzi kırık hakem dogradi resmen sampiyonlugumuzu calip cinconlara hediye ettiler ve sizin gikiniz çıkmadı. Tek ve en büyük hatan bu emek hirsizligina engel olamaman.

1
0
yanıtYanıtla
123:

sahtekar futbolcular işleri güçleri para yazıklar olsun taraftarlar beşiktaş için cebindeki son parayı maç izlemek için veriyor. futbolcular. trilyonlar alıyorlar ginede doymuyorlar. para alamıyok derler tatil için paraları oluyor. haram sıkkım olsun en büyük taraftarlar.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title