Haberler

    'Fikirtepe İnatçısı' Hala Dünya Gündeminde

    Güncelleme:

    'Fikirtepe inatçısı' Alaaddin Demirel'in evi dünya basınında hala ilgi görüyor. Evin yıkılmasının üzerinden yaklaşık iki sene geçmesine rağmen 'sembol' fotoğraf hala kullanılıyor.

    Fikirtepe'nin inatçısı dünyada meşhur oldu. Business Insider isimli dünyaca ünlü internet sitesi Fikirtepe inatçısı olarak bilinen Alaattin Demir'in evini İngiltere emlak piyasasını anlattığı bir haberde kullandı.

    Hürriyet'in 'Fikirtepe inatçısı' haberiyle duyurduğu Alaaddin Demirel ile Vartaş yapı 05.08.2014 tarihinde anlaşma imzalamış ve Demirel'in evi yıkılmıştı.


    Demirel'in evi Rusya'dan İngiltere'ye dünyanın her yerinde haber olmuştu.


    Kommersant
    Bu haberin başka siteler tarafından da kaynak gösterilmesinin ardından Alaattin Demir'in yıkılan evi İngilizce yayın yapan medyada ilgi odağı oldu.

    Guardian


    Awax

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Business Insider Fikirtepe Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500

    Yorumlar (19)

    mert:

    benimde gecekondum var 10 yıldır mahkemelik hakkımı almadan yıktırtmam. . . açgözlülük değil devlet bizlere değerinin 10 katı altından fiyat veriyor

    20
    46
    yanıtYanıtla
    ZAZAKÜRT:

    ÇAL MİLLETİNMALINI 10 SENE SONRA MİLLETE SAT İYİ VALLA SİZİN GİBİLERDEN BIKTIK YAV SEN YARIN ORAYA 5 KATLI 10 DAİRELİ APARMAN DİKER BİRDE KİRACI BEĞENMEZSİN

    yanıt0
    yanıt0
    vatandaş:

    en inatçı değil en görmemiş para hırsı olan deseniz daha iyi olur

    3
    39
    yanıtYanıtla
    mübaşir:

    açsın aç kal, sana başka söze gerek yok

    yanıt3
    yanıt0
    Ali:

    Yine Her zamanki gibi dünyaya rezil oluyoruz :D

    11
    26
    yanıtYanıtla
    ALP ARSLAN:

    AYNI OLAY ÇİNDE DE VARDI. . HEMTE KARAYOLUNUN TAM ORTASINDA . . NEDEN BİZDE DİYORSUNUZ ALMANYA DA DAS OLDU . . .

    yanıt12
    yanıt3
    erdal:

    mal buna rezil oluyoruz diyen ancak senin gibi ezik olabilir ben burdan sunu anladim bakin tc de hukuk a insan haklarina ve ozel mulkiyete nekadar da cok onem veriliyor koskoca sirket 1 mahalleyi alip yikmis temeli kazmis ancak 1 kisi o sirkete evini satmayip herseyi durdurmus chp nin 1950 lerde zor ile el kodugu arazilere bak da utan cok utanmak istiyor isen misal antalya merkez 3 buyuk ciflik talan edilip satilmis bugun antalya merkez olmus

    yanıt11
    yanıt4
    koldgf:

    ne güzel ortaçağ şatoları gibi. . .

    34
    0
    yanıtYanıtla
    tecessus:

    Resme bakınca açık ihlaller var, elektrik su, kanalizasyon bağlantıları tokedilmiş, yol ortadan kaldırılmış . Satar veya satmaz . Makul olan, makul bir fiyata satması . 2-3 katı fiyat talep edebilir . Fakat bir devlet elektrik, su, doğalgaz, yol vs''i kesemez . Hükümet, mütahhitten taraf olamaz . Bence mahkemeye gitmeli .

    17
    0
    yanıtYanıtla
    Farklı Bakış:

    Adamı evini satması için o kadar zor duruma sokmuşlar ki. Sonunda satmaya mecbur kalmış. Keşke başka oturacağı bir yer olsaydı da burayı hiç satmasaydı.

    14
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title