Haberler

Fikir Sofrası Çalıştayı Başladı

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: Güven USTA - İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHAKendisini "Türkiye'nin yeni düşünce Platformu" olarak tanımlayan "Fikir Sofrası" oluşumu, "Yeni Türkiye ve ekonomide güçlü kalkınma modeli" başlığıyla İstanbul'da bir çalıştay düzenledi.

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: Güven USTA - İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHA

Kendisini " Türkiye'nin yeni düşünce Platformu" olarak tanımlayan "Fikir Sofrası" oluşumu, "Yeni Türkiye ve ekonomide güçlü kalkınma modeli" başlığıyla İstanbul'da bir çalıştay düzenledi. Darbe girişimi sonrasına denk gelen çalıştaya, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'yle birlikte aralarında, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı ve Doğan Yayın Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in de bulunduğu çok sayıda ünlü iş insanı katıldı.

Darbe girişimi sonrası yaşanan olağanüstü süreçte sağduyu, birlik ve beraberlik ile yaraların hızla sarıldığının vurgulandığı çalıştayda, Demokrasiyi yeniden güçlendirmek için hükümet tarafından başlatılan girişimlere destek verildi.

İş insanlarının, üzerlerine düşen görevi yerine getirip, Türkiye'nin Global ekonominin büyük aktörleri içinde yer almasını sağlayacak büyüme ve kalkınma hedeflerinin, vizyon ve tasarımına katkı vermeyi sürdüreceğinin vurgulandığı çalıştayda, iş dünyasının lider konumundaki temsilcileri ve finans dünyasının yöneticileri ile hükümeti temsilen bakanlar bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleştirilen oturumların ardından çalıştay sonunda bir sonuç bildirgesi açıklanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Naci Ağbal İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title