Haberler

    Fıfa, Sow'un Sayılmayan Golü ile İlgili Görüş Bildirdi!

    Fenerbahçe yönetiminden, Antalya'da Moussa Sow'un golünü "faul" gerekçesiyle vermeyerek bir kez daha gündeme oturan Cüneyt Çakır için sürpriz bir hamle!

    Fenerbahçe yönetiminden, Antalya'da Moussa Sow'un golünü "faul" gerekçesiyle vermeyerek bir kez daha gündeme oturan Cüneyt Çakır için sürpriz bir hamle! Sarı-lacivertlilerin, Çakır'ın son haftalarda hata olarak değerlendirilen kararları ile ilgili görüntülerini bir DVD haline getirerek, değerlendirme yapılması için FIFA Hakem Komitesi'ne gönderdiği iddia edildi. DVD'yi inceleyen komite üyesi Peter Mikkelsen'in, bir rapor hazırlayıp Fenerbahçe Kulübü'ne gönderdiği belirtildi.



    'SOW'UN GOLÜ FAUL'



    Fotomaç Gazetesinin haberine göre raporda, "Çakır'ın performansı Türkiye'de ve Avrupa'da farklı. Türkiye performansı kötü" ifadesinin yer aldığı belirtildi. Raporda ayrıca, "Sow'un golünün iptalinin doğru olduğunun" savunulduğu vurgulandı.



    USLU, UEFA ÜSTÜNDEN VURMUŞTU



    Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Amed Sportif maçı sonrası, "UEFA bile Cüneyt Çakır'ın Türkiye'deki performansını beğenmiyor" şeklinde bir açıklama yapmıştı.



    TFF'DEN 'RET' GELMİŞ

    F.Bahçe'nin Beşiktaş derbisi öncesi federasyon yetkilileri ile hakem hatalarına ilişkin görüşme yapmak istediği ancak 'ret' yanıtı aldığı öğrenildi. Futbol Arena'nın haberine göre; sarı-lacivertlilerin özellikle Beşiktaş maçlarında çalınan ya da çalınmayan düdüklerden şikayetçi olduğu bildirildi. Beşiktaş derbisi ve sonraki maçlarda F.Bahçe hakem hatalarına tepki göstermişti.

    .

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Cüneyt Çakır Moussa Sow Türkiye Antalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title