Haberler

FIFA: İran Kadın Milli Takımı'ndakilerin Hepsi Erkek Oyuncu

Güncelleme:

FIFA'da görevli doktor Dr. Zohreh Haratian, İran Kadın Milli Takımı'nda oynayan futbolcular arasında 8 erkek oyuncu olduğu iddiasını yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde İran Kadın Milli Takımı ile ilgili ortaya atılan iddiaya FIFA'dan yanıt geldi. FIFA'da görevli doktor Dr. Zohreh Haratian, İran Kadın Milli Takımı'nda oynayan tüm isimlerin kadın olduğunu söyledi.

"BU İDDİALAR GERÇEK DIŞI"

Dr. Zohreh Haratian, konuyla ilgili açıklama yaparken, gerekli tüm testlerin FIFA kontrolünde her zaman gerçekleştiğini belirtirken ''İran Kadın Futbol ve Futsal takımları için bizim herhangi bir endişemiz bulunmuyor. Bütün oyuncuları gerekli kontrollerden geçmiştir. Hiçbir bilimsel bir kanıta dayandırılmayan bu iddialar gerçek dışı. FIFA da bu konuda gerekli bir açıklama yapacaktır'' ifadelerini kullandı.

8 OYUNCUNUN ERKEK OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde İran Kadın Milli Takımı'nda oynayan futbolcular arasında 8 erkek oyuncu olduğu ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olmayı bekledikleri öne sürülmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İran Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

67Mobil-ANDROID:

basligi düzeltin hepsi erkek yazmisiniz

17
0
yanıtYanıtla
YeniMobil-ANDROID:

islam ulkeleri neden boyle

0
11
yanıtYanıtla
ssssMobil-ANDROID:

haber basligina bak bir de habere bak

3
1
yanıtYanıtla
erbaaa aslkMobil-ANDROID:

erbaaa bos bos yorum yapma ya. akpkk trolusun heryere girme örümcek beyinli

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title