Haberler

Fidanlar Çocukların İsimleriyle Büyüyecek

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, bu yılın başında Kent Konseyi tarafından başlatılan her bebek için fidan kampanyası kapsamında, anaokulu öğrencilerinin de katılımıyla 100 fidan dikildi.

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, bu yılın başında Kent Konseyi tarafından başlatılan her bebek için fidan kampanyası kapsamında, anaokulu öğrencilerinin de katılımıyla 100 fidan dikildi. Toprakla buluşturulan fidanlara, yılbaşından itibaren ilçede dünyaya gelen 45 bebeğin yanı sıra anaokulu öğrencilerin de isimlerinin bulunduğu kartlar asıldı. İncirliova Atatürk Ormanı'nda düzenlenen etkinliğe; MHP'li İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Baki Aslantaş, TEMA Vakfı İncirliova Temsilcisi Alaittin Köse, İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu'nun anasınıfı öğrencileri ile Okul Aile Birliği Başkanı Nazlı Başar Cengiz ve öğretmenleri katıldı. Toprakla buluşturulan 100 fidana, yılbaşından itibaren ilçede dünyaya gelen 45 bebeğin yanı sıra anaokulu öğrencilerin de isimlerinin bulunduğu kartlar asıldı. Ardınan minik öğrenciler, fidanları suladı. TEMA Vakfı İncirliova Temsilcisi Alaittin Köse, "Küçük yaşlarda çocuklarımıza bu ağaç sevgisini vermemiz hepimiz için sevindiricidir. Toprak ve doğa sevgisi aşılamanın mutluluğu içerisindeyim. İnşallah bu çalışmalar daha fazlalaşarak devam eder. İncirliova'da her caddeyi sokağı ve işgal edilen kaldırımların fidan dikilerek yeşillendirmesini istiyoruz. Kaldırım işgaline ise yapılan ağaçlandırma ile sonlandıralım. TEMA Vakfı olarak sizlerin yanınızdayız" dedi. Belediye Başkanı Gürşat Kale, "Gelecekte birçok insanın bu dikilen ağaçlardan ifade etmesi sağlanacak olması çok güzel bir davranış olduğunu düşünüyorum. Fidan dikimine katılan tüm çocukları şimdiden tebrik ediyorum. Her bir fidana birer can verilecek kuzu gibiler. Böyle bir hayırlı işe ev sahipliği yaptığımız için bizde minikler kadar sevinçliyiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gürşat Kale İncirliova Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title