Haberler

Fidan Yazıcıoğlu'nun Vefatı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

MHP Genel Merkezinden yapılan açıklamaya göre; Bahçeli, mesajında, " Büyük Birlik Partisi'nin kurucu Genel Başkanı, dava ve gönül insanı merhum arkadaşımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun muhterem annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatından büyük bir üzüntü duydum" ifadesini kullandı.

Bahçeli, mesajında şunları kaydetti:

"Acı ve kayıplara metanetle dayanan merhume Fidan Yazıcıoğlu, 2009 yılında Hakk'a uğurladığı evladıyla maneviyatta kavuşmuş, manevi olarak buluşmuştur.

Bu düşüncelerle Merhume Yazıcıoğlu'na Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine, camiamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Muhsin Yazıcıoğlu Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title