Haberler

Fi'deki Telefonu Arayanlar Seti Ziyaret Etme Şansı Yakaladı

Vodafone Red'in katkılarıyla ekranlara gelen, online dizi 'Fi'nin 5. bölümü Vodafone teknolojisiyle interaktif bir seyir deneyimine dönüştü. Duru ve Can Manay'ın kahvaltı sahnesinde belirtilen telefon numarasını arayan izleyiciler doğrudan Can Manay'ın ofisine bağlanarak seti ziyaret etme şansı yakaladı. İlk 1 saatte bine yakın arama alınırken, ilk 5 günde ise toplam 10 binden fazla arama alındı.

Vodafone Red, Türkiye'nin ilk online dizisi 'Fi' sponsorluğu kapsamında izleyicilere sıradışı bir ekran deneyimi yaşattı. Dizinin 21 Nisan Cuma günü yayınlanan beşinci bölümünde, Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Duru ile Ozan Güven'in oynadığı Can Manay'ın kahvaltı sahnesi şirketin teknolojisiyle interaktif hale geldi. Vodafone'dan yapılan açıklamada; Duru'nun uyanıp karşısında Can Manay'ın hazırladığı kahvaltıyı gördüğü sahnede belirtilen telefon numarası, Türkiye'nin ilk bulut santral platformuyla gerçek bir sesli yanıt sistemi haline getirildiği; böylece, numarayı arayan izleyiciler doğrudan Can Manay'ın ofisine bağlanarak, sistem akışında yer alan yönlendirmelerle, seçtikleri konulara ilişkin Can Manay'ın asistanının ağzından yorumları dinledikleri bildirildi. Ardından izleyiciler, Can Manay'ı ofisinde ziyaret etmek üzere Vodafone Türkiye'nin Twitter hesabına davet edildiler.

Dizinin ikinci seti olan 4.-5.-6. bölümlerin yayınlandığı 21 Nisan akşamı ilk 1 saatte bine yakın arama alındığı, ilk 5 günde ise toplam 10 binden fazla arama alındığı açıklanırken, 'Fi' dizisine entegre edilen bulut santral platformu, Vodafone'un kurumsal çözüm ortağı FGS ile hayata geçirildiği kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title