Haberler

Feyenoord Teknik Direktörü Van Bronckhorst: Bir Puan İyidir Ama 3 Puan Alırsak Daha da İyi Olur

FEYENOORD Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili olarak, Bir puan iyidir ama 3 puan alırsak daha da iyi olur" dedi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Van Bronckhorst, grupta Manchester United galibiyetinden sonra Fenerbahçe'yi de yenmeleri halinde çok iyi bir başlangıç yapacaklarını belirterek, "İstanbul'a iyi bir sonuç almak için geldik. Bir puan iyidir ama 3 puan alırsak daha da iyi olur. Her maça iyi sonuç için çıkıyoruz. Galip gelirsek iyi bir adım olur. Manchester United'ı yendikten sonra Fenerbahçe'yi de yenmek bizim için büyük bir prestij olur. Fenerbahçe kötü başladı sezona ama ne kadar iyi olduklarını biliyorum. Fenerbahçe'yi yarın yenmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Eski teknik direktörü Dick Advocaat'a karşı ilk kez teknik direktör olarak sahaya çıkacağını da vurgulayan Giovanni van Bronckhorst, "İlk kez Dick Advocaat'ın karşısında antrenör olarak duracağım. Advocaat benim için çok önemli birisi" ifadesini kullandı.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Feyenoord'un tecrübeli oyuncusu Dirk Kuyt ise İstanbul'a tekrar geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "İstanbul'da beni çok güzel karşıladılar. Sanki hiç gitmemiş gibiyim. Yeni yapılan yerleri gezdirdiler, çok hoşuma gitti. Futbolu bıraktıktan sonra ileri dönemlerde de Fenerbahçe'ye her zaman yardım etmek isterim. Futbol oynamayı şu anda çok seviyorum. Futbolu bıraktığımda Fenerbahçe'yi nasıl destekleyebileceğimi düşüneceğim. Çok büyük bir

saygıyla karşılandım. Beni çiçeklerle karşıladılar. Çok önemliydi benim için. Fenerbahçe'den hala saygı görmek beni çok mutlu ediyor. Ailem de Türkiye'yi çok özledi. Bu yüzden eşim ve çocuklarımı da İstanbul'a getirdim" şeklinde konuştu.

Kuyt, yarın yapılacak maçta Fenerbahçe'ye başarılar dileyerek, "Hollanda'da Fenerbahçe'yi takip etmeye çalışıyorum. Hala kulüpten arkadaşlarımla görüşüyorum. Fenerbahçe'ye çok güveniyorum ama yarın sarı-lacivertli taraftarları zor anlar bekliyor" dedi.

Dirk Kuyt, Van Persie'nin çok iyi bir futbolcu olduğunu da ifade ederek, şunları söyledi:

"Van Persie, teknik direktöründen iyi destek ve güven alırsa elinden geleni yapar. Advocaat'ın Fenerbahçe'ye gelmesi, Van Persie'ye iyi gelecektir. İstatistiklere de

bakarsak her zaman oynama fırsatı bulamadı. Buna rağmen iyi oynadı."

Hollandalı futbolcu, yarın gol atması durumunda Fenerbahçe taraftarına karşı saygı çerçevesinde sevineceğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Fenerbahçeliler 3 yıl boyunca beni iyi tanıdı. Oynadığım sürede Fenerbahçe için her şeyimi verdim. Bunu yarın da Feyenoord için yapacağım. Gol atarsam sevineceğim ama saygı çerçevesinde bunu yapacağım. Her zaman beni hep ve hala destekleyen Fenerbahçe taraftarına saygım var."

FEYENOORD, FENERBAHÇE MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Feyenoord, Fenerbahçe ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını Ülker Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Van Bronckhorst yönetimindeki

antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilirken, bu süre içerisinde futbolcular pas ve pres çalışması yaptı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Feyenoord Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title