Haberler

Feyenoord - Fenerbahçe Maçı Hakemi, Tedirginliğe Sebep Oldu

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Dinamo Kiev maçında maruz kaldığı hatalar sonrası Fenerbahçe'nin Feyenoord ile karşılaşacağı maçın İspanyol hakeminin de geçmişte verdiği kararlarla tartışma konusu olmuştu.

ARDA'YI YEDEK KULÜBESİNDE ATMIŞTI

İspanyol hakem David Borbalan daha önce yönettiği Barcelona- Atletico Madrid İspanya Süper Kupa finalinde o dönem Madrid ekibinin formasını giyen Arda Turan'a yedek kulübesinde kararlarına itiraz ettiği için kırmızı kart göstermişti. Milli futbolcu bu kararın ardından oldukça sinirlenmişti. Atletico Madrid cephesi ise bu kararı ağır bulmuştu.

MESUT'A DA KIRMIZI KART GÖSTERMİŞTİ

Borbalan'ın kırmızı kartlarından nasibini alan bir diğer isim ise Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'di. Real Madrid forması giydiği dönemde Barcelona ile oynanan mücadelede rakip oyuncu David Villa'yla kavga ettiği için kırmızı kart görmüş, maç sonrası hakem Borbalan raporunda 'Mesut'a David Villa'nın formasından çektiği için kırmızı kart gösterdiğini' yazdığı iddia edilmişti.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Fenerbahçe Feyenoord Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title