Haberler

Feyenoord - Fenerbahçe Maçı Hakemi, Tedirginliğe Sebep Oldu

Güncelleme:

Feyenoord - Fenerbahçe karşılaşmasını yönetecek İspanyol hakem Borbalan, geçmişte verdiği kararlarla tedirginlik yarattı.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Dinamo Kiev maçında maruz kaldığı hatalar sonrası Fenerbahçe'nin Feyenoord ile karşılaşacağı maçın İspanyol hakeminin de geçmişte verdiği kararlarla tartışma konusu olmuştu.

ARDA'YI YEDEK KULÜBESİNDE ATMIŞTI

İspanyol hakem David Borbalan daha önce yönettiği Barcelona- Atletico Madrid İspanya Süper Kupa finalinde o dönem Madrid ekibinin formasını giyen Arda Turan'a yedek kulübesinde kararlarına itiraz ettiği için kırmızı kart göstermişti. Milli futbolcu bu kararın ardından oldukça sinirlenmişti. Atletico Madrid cephesi ise bu kararı ağır bulmuştu.

MESUT'A DA KIRMIZI KART GÖSTERMİŞTİ

Borbalan'ın kırmızı kartlarından nasibini alan bir diğer isim ise Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'di. Real Madrid forması giydiği dönemde Barcelona ile oynanan mücadelede rakip oyuncu David Villa'yla kavga ettiği için kırmızı kart görmüş, maç sonrası hakem Borbalan raporunda 'Mesut'a David Villa'nın formasından çektiği için kırmızı kart gösterdiğini' yazdığı iddia edilmişti.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Fenerbahçe Feyenoord Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title