Haberler

Fevzi Çakmak ve Esentepe'de Genel Temizlik

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Çakmak ve Esentepe Mahallelerinde genel temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler her iki mahallenin bulvar, cadde ve sokaklarını temizlendikten sonra mahallelerde bulunan hafriyatları da kaldırıldı.

Temizlik İşleri ekipleri karaçalı çeşmelerini de yeni alınan buharlı araçla yıkayarak çeşmelerin üzerine yapıştırılan reklam broşürlerini temizledi.

Fevzi Çakmak ve Esentepe Mahallelerindeki genel temizlik çalışmasına 30 temizlik aracı ve 100 personel katıldı.

MUHTAR EYÜP BERK: "TEMİZLİK KONUSUNDA BİR SIKINTIMIZ YOK"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Eyüp Berk, "temizlik çalışmasının Muharrem Ayı içinde olması bizleri daha da memnun etmiştir" diyerek açıklamasında şunları söyledi:
"Temizlik çalışmaları mahallemizde sürekli yapılmaktadır. Ekipler mahallemizde üç kez genel bir temizlik çalışması gerçekleştirdi ve temizlik konusunda bir şikâyetimiz yok. Yürütülen çalışmalar dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a ve temizlik işleri personellerine teşekkür ediyorum".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fevzi Çakmak Elazığ Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title