Haberler

Fevzi Çakmak'a Vakıf Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fevzi Çakmak mahallesi konut parsellerindeki Vakıf mülkiyeti sorununu kısa bir zamanda çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fevzi Çakmak mahallesi konut parsellerindeki Vakıf mülkiyeti sorununu kısa bir zamanda çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Musa Öncü ve bir grup mahalleli ile meclis salonunda görüşen Başkan Türel, mahallede tapu ve imar sorunlarının çözümüne yönelik başlattıkları çalışmaları anlattı. Mahallenin mülkiyetle ilgili en önemli problemi olan 2B'nin çözüme kavuşturulduğunu aktardı. Geçtiğimiz dönemde 2B problemini ortadan kaldırma sözü verdiğini hatırlatan Tütüncü, "Ak Parti hükümetimizin, 2012'de çıkardığı bir kanunla 2B problemi çözüldü. Önümüzdeki günlerde ilgili kamu kurumu, 2B tapularını hak sahiplerine vermeye başlayacak" dedi.

2B ÇÖZÜLDÜ SIRADA VAKIF VAR

Tütüncü, Fevzi Çakmak mahallesinin Vakıf parsellerinde yaşanan mülkiyet sıkıntısını çözmek için de çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Vakıf arazilerindeki mülkiyet problemi, hazine ile yapılan karşılıklı arazi takası yöntemiyle çözülüyor. Vakıflar, üzerinde gecekondu olan arazilerini hazineye devrediyor. Hazine de bir protokolle arazinin devrini belediyeye yapıyor. Biz de 18 uygulamasını yaparak, tapu tahsisini gerçekleştiriyoruz. Fevzi Çakmak mahallesinde, Vakıf arazileriyle ilgili takas yapmazının sebebi 2B problemiydi. 2B problemi çözülür çözülmez takasın yapılabilmesi için ciddi bir çalışma başlattık. Önümüzdeki günlerde ilgili kamu kurumlarıyla, takas işlemi için protokol imzalayacağız. Daha sonra hak sahiplerine tapu tahsisi işlemlerini başlatacağız" dedi.

"EL LAFINA HİÇ KULAK ASMAYIN"

Konuşmasında Fevzi Çakmak mahallesindeki tapu sorununa da değinen Başkan Tütüncü, tapu konusunda oyalandıklarını söyleyenlere itibar etmemeleri konusunda mahalleliyi uyararak şöyle konuştu:

"Asla mahcup olmayacaksınız. Bizim sözümüz namustur. Yapabileceklerimizi söyleriz; yapamayacağımız bir işi yapacağız, diye söylemeyiz. Birileri, seçtiğimiz başkan tapunuzu vermeyecek, sizi oyalıyor diyecekler. El lafına hiç kulak asmayın. Son gülen iyi güler. 23 bin hemşehrimize tapu verdik, vermeye de devam ediyoruz. Size de tapu vereceğiz" diye konuştu" - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Fevzi Çakmak Ak Parti Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title