Haberler

Seyidoğlu Baklavaları'nın Sahibi Mustafa Seyidoğlu, FETÖ'den Tutuklandı

Güncelleme:

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Seyidoğlu Baklavaları'nın sahibi Mustafa Seyidoğlu da sabah saatlerinde gözaltına alınmış, ünlü iş adamının mal varlığına da tedbir konulmuştu. İş adamı Mustafa Seyidoğlu, ifadesinin ardından tutuklandı.

30 KİŞİDEN 7'Sİ TUTUKLANDI, 23'Ü SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Gökalp Kökçü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında iş adamı Mustafa Seyidoğlu ile adliye personeli ve örgütte "abi"lik yaptığı belirlenenlerin bulunduğu 30 kişinin hakimlik işlemleri tamamlandı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Mustafa Seyidoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Hakimlik, 23 şüphelinin adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmasına hükmetti. Adli kontrol hükümleri kapsamında, şüphelilerin yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

ADLİYE PERSONELLERİ "ABİ"LİK YAPIYORMUŞ

Soruşturma kapsamında, gözaltına alınan adliye personellerinin ifadeleri doğrultusunda, FETÖ'de "abi"lik yapan ve örgüte ait evlere yardım eden iş adamları hakkında işlem yapıldığı kaydedildi.

SEYİDOĞLU HELVA REÇEL GRUBU'NDAN GÖZALTI AÇIKLAMASI

Seyidoğlu Helva Reçel Grubu'ndan yapılan açıklamada, Seyidoğlu baklavalarıyla ilgili basında yer alan haberlerde isim benzerliğinden dolayı kendi logolarının kullanıldığı belirtilerek, bu marka ile isim benzerliğinden başka hiç bir bağlantıların olmadığı belirtildi.

Açıklamada, "FETÖ soruşturması kapsamında yöneticileri gözaltına alınan Seyidoğlu Baklavaları ile Seyidoğlu Helva Reçel firmasının tamamen birbirinden farklı işletmelerdir. Seyidoğlu Helva Reçel Grubu'nda hiçbir yönetici ve çalışan gözaltına alınmamıştır. Haberde ismi geçen kişilerin bizimle ticari bir bağı yoktur. Seyidoğlu Helva Reçel firmamızda Yönetim Kurulu Başkanlığını Necati Göksu, Genel Müdürlüğü Mehmet Göksu ve Seyidoğlu Mağazacılık Genel Müdürlüğünü ise Murat Göksu yapmakta olup tüm yöneticilerimiz işinin başındadır. Fabrikamız Hadımköy'de üretime devam etmekte olup Sultanbacı markasıyla faaliyet gösteren 16 mağazamızda baklava ve sütlü şerbetli tatlılar satmaktayız.

Seyidoğlu Helva Reçel grubu olarak 15 Temmuz darbe girişimini en ağır bir şekilde lanetleyip her daim devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık. 500 çalışanımız ve bayilerimizle ülkemizin geleceği ve refahı için çalışan bir işletmeyiz. Vatanına ihanet eden hain FETÖ örgütüyle yöneticilerimizin ne geçmişte ne de bugün asla bağlantısı yoktur. İsim benzerliği sonucu dahi olsa milletin meclisini bombalayan hain teröristlerle ismimizin anılmasından dolayı büyük üzüntü yaşadık" denildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title